Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam albanac zivio sam u Bosni i volim Bosnu i Sandzak ko moju zemlju i svi albanci koji su zivjeli u Bosni svi je vole. Braco bosanci, sandzaklije i albanci nemojte se medjusobno svadjati svi smo mi JEDNO. Ima ovdje srba predstavljaju se ko fol bosanci i psuju albance i sandzaklije pa da se mi svadjamo. Majku im cetnicku !!!
O kako je lijepo zivjeti u SA a nisi soson !!!!!!!!!!!!!!!! Zalim vas . Napravite sebi ambijent tamo negdje daleko od nas i budite svoji na svome !!
@mishmekinjash Imas li papak seljacki barem toliko mozga da zakljucis sta bi ono \"s\" trebalo da pretstavlja? Koji si papak, pravi poglupi kloc bosnjo! Jak samo na jeziku i na psovci! Eto tebi tvojih sosona, uzivaj sa njima i ne daj na njih, bas se zasluzujete. Nama ostalim ne pada nikad na pamet da sa takvima zivimo.
da nije albanaca i sandza...taj dio izjave je dobar, ostalo su gluposti!
Ma Sandzak Rulz... :D :D :D Sandzaklije u ovom gradu su kao italijani u NYC :) siva eminencija ... i da tacno je Ovo je bio okesaj Sandzaklija i Albanaca Jesu pucali Tuzlaci na albanca .. ali po naredjenju Sandzaklije :D A taj mali albanac sto je bio sa tim svojim Sarajlijama ... I on i te sarajlije su na platnom spisku Nasera Kelmendija :D 1+1=2
Bumbar cuo sam da se karaju za pare u katedrali u onoj crkvi.Naguzi te onaj fratar (5 min.samo ) i dobijes 100 eura i onda samo predjes preko puta i sjedis po vazdan i cugas svoju kaficu hehehe.Mora da si se prepoznao Bumbar u datom tekstu:)) od @ sarajko, zuji oko guze jel de ? Joj bumbar sta ti rade ako nastavis citat stranicu pojesces i vlastitu kitu, jebo li te tvoj caco - ,,heroj\" sa kovaca.Na Kovacima debilu pola ,,heroja\" lezi koji ne zasluzuju biti tamo, kontas majmune ? Glup si ti da skontas, eto ti Gasija on je ziv pitaj njega :)).
Balije da vam posaljemo koju zolju pa se istrijebite :D olaksajte nam problem. xaxaxaxa.Ionako cemo vas jebati u te oprane guzice , ko nekada ;) 92 .
jebo vas hljeb šta se svađate koji kurac
@bumbar svaka ti je zlata vrijedna @mishu sto kenjas, vidjeli smo tog tvog guznog havera (gasi) u ratu kako je pucao, a evo ja tebi mail pa se javi ako ti je taj haver guzni raspolozena 1:1, ali uz uslov da ja stojim uza zid da mi ga ne pristavi. Bas si mis. Rasid
Veliki Selam svim Albancima i nasoj braci iz Sandzaka i srdacnu dobrodoslicu u BiH. Pobiju se dvojica sarajlija ili tuzlaka a komentatori jebu majku albansku?????? Nidje veze al eto to ima i takvih krmaka.
Ne napadam ja ovdje nikakve Sandzaklije i Shipce, niti mi je iko od njih gori od bilo kakvog lokalnog kurtona, a po ovome sto se vidi u tekstu vidi se i ko je pucao. Nego mi vi, majku vam seljacku u usta jebem, sto se javljate iz nekih provincijskih pripizdina da, satro, branite Gashija, jebo vam on famAliju seljacku, a sve zato sto mrzite ovaj grad iz dna duse one seljacke iskompleksirane.
@Sarajko100% Jebem ti sve u usta seljacka, balijska! Sto ne prohodas kraj Kovaca i osalih saajevskih groblja i mezarja pa da vidis koliko je sarajevske mladosti ostalo da lezi po grobljima, jebem li ti sestru seljacku po sred shupka. Mars u pizdu materinu odakle si i sljeg\'o.
za Bosnju i za glupana exs citizen (cuj exs :)) haha ex sa s glup si ko konj) Bosnjo kad izadje Gasi stani ispred njega i samo mu reci ovo ,sto si ovde tako hrabro napiso ,kad imas tolike jajnike :)))).Ne moras sve samo dvije prve rijeci , eto pasa , valja li nagodba ? :))) Hajmo svi eto koji trpate postene Albance, Sandzaklije i ostale doslje sve ovo sto ste ovde napisali evo da izadjete prvom prilikom i da samo kazete Gasiju ,po dvije samo rijeci od ovoga sto ste ovde napisali, nista vise od dvije rijeci.Eto toliko , hajd mrrrshhh picke sad mamu vam jebem podrumsku.
gde je u ovo gore tekstu pomenut sandzaklija da bi pojedinci našli razlog za iskazivanje primitivizma i mržnje PS:Ako hocete nekog da isterate prvo to uradite sa kapitenom fudbalske(Spahic) i rukometne(Terzic) reprezentacije jer su oni poreklom iz Sandzaka kao i djecu koja su izgubili očeve u ratu i nadam se da ce posle sve da bude kao u bajci. Pozdrav iz Sandzaka
za@sve i @jebco Po takvom nacinu razmilsljanja(Sandze , Albanci i ostale gluposti ) onda se postavlja pitanje sta cemo sa Bosancima koji haraju po zapadnoj Evropi ?Obijanje stanova,kradje,obijanje prodavnica,droga,prostitucija,reket itd ?? (Italija , Austrija,Njemacka, Holland,Belgija itd itd , zbog oskudnog prostora ovde bih stao a ima jos :))).Da se protjeraju svi Bosanci mozda iz europskih zemalja ? Onda bi smo kurac glodali svi u Bosni zajedno ! Zamislite da sad istjeraju jedno 200 000 ,,dobrih\" Bosnjana na bosanske jasle.Brat Bosnjo bi brata Bosnju jebo u supak u Bosni za komadom hljeba ! Pa sad se glodjete a sta bi tek bilo u slucaju priliva jos hajd uzmimo 100 000 ,,dobrih\" Bosnja ?!? Evo jos nekoliko argumenata , ako cemo tom vasom linijom.Rat 92 - 95.Sjecam se da je vecina tih kurtona nazovi pravih Sarajlija u u to vrijeme bila na kojekavim radnim obavezama,nekakvim izmisljenim vojnim akreditacijama i vojnim mjestima.Covjek kuci pored zene tare muda a u rovu na linijama odbrane Sarajeva Sandzo,Albanac, izbjeglice iz istocne Bosne i sirotinja sarajevska.Gdje su glumci iz onoga vremena sto su paradirali ferhadijom ?Evo primjer jedne jedinice koja je bila puna ,,Sarajlija\".Silver Fox fol izasla na Bjelasnicu i Igman i prvom prilikom isfuraju se onako kolektivno svi sa polozaja, vani u inostranstvo a Sarajlije hej :D , nezamislivo jel de ? Nabijem ovakve na kurac Sarajlije koji danas eto nesto piskaraju po netu.Stoga meni su svi jednaki posteni ljudi koji doprinose ovoj drzavi pa makar bio i garavi crnac i znam jedno sigurno da u svakom zitu ima kukolja i vjerujte da mi je drazi svaki covjek npr Albanac koji ima pekaru i koji privredjuje sebi i ovoj zemlji nego oni nehljebovici sto drkaju cune po strosmajerovoj ispijajuci kafe i glumeci glumca a u biti zapravo karina koja ceka da mu neko plati kaficu.Vjerujte da bi taj isti rado popio sa tim Albancem kaficu kad bi mu je ovaj drugi platio :))) .Licemjerstvo i pokvarenost pojedinih Bosanaca, ahh o tome bi se dalo jos tone stranica odtipkat :)). PS. Vrijeme prosrpske politike je proslo dragi Bosnjani naspram Albanaca,Sandza i drugih. Ko hoce bujrum, zavrnuti pantalonice i pravac preko Drine ,cetnici jos traze podobne njihovoj propagandi !