Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nije ni kod nas...
Tito ih je zajebao, on je 45-te ukinuo boga i dok ga ovi fanatici nisu vaskrsli lepo se zivelo
...rijtko glup evroski zakon bio...na smetljište istorije sa njim...
...doktore, ne vidim objektivnog razloga zašto bi sujevjerje bilo zakonom zaštićeno...
...daj brate da zaštitimo prava i plavokosih muškaraca?...a konto cura koje vole samo crnokose...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
super jer vjera je zlo pregolemo ;)
Kraljevina HOLANDIJA puna azilanata i govana koji nameću svoju kulturu a to ce biti nikad! Extra zemlja, uredjena do maximuma:)
E neka se vala i Holandija u nečemu ugleda na Bosnu, kod nas je psovanje Boga, Allaha, crvke i džamije svakodnevna uzrečica i to je praktično kod nas normalno.
Ima se na šta i ugledati.
holandija , ionako slobodna postala jos slobodnija , bravo ebo vas bog , ali nepise nista o psovanju djamije?....kojih ima prilicno...trebaju taj zakon donjet i bice najbolja zemlja na svjetu.
reci da je ovo sarkazam
nek smo i mi u necemu bili "napredniji" od holandije :)
droga prostiucija i alkohol ne pale kuce, ne ubijaju, ne iseljavaju i ne protjeruju druge. to cine ljudi. uglavnom nazvi vjernici. a ovde su svi ko fol vjernici.
posteno. bog je valjda dovoljno jak da se brani sam, ne treba mu odbrana drzavnih institucija. a o crkvi i da ne govorimo.
u nas je dozvoljeno psivanje,evo dokaza., http://www.youtube.com/watch?v=pnWBghCb08U
Pa u Jugi je to nije bilo kažnjivo još prije 6-7 decenija, a u Holandiji tek sada?
U Juzi, druga palatalizacija!
Juga je bila primjer liberalnosti u odnosu na zemlje zapada. Osim ovoga zakona tu je i pitanje abortusa koji je u Holandiji tek 1990. legaliziran
Bravo Holandija. I Bosna bi trebala ovo da ima. Svaki put kad vidim da se nova dzamija pravi, hoce da mi se povrati. Oni dzamije prave a djeca i ostali nemaju za hljeb. Stoke jedne.
e kozo jedna glupa. hodzino je da pravi dzamiju a tihicevo fabriku.kad vec ne date da se vjera mjesa u politiku onda ih ne optuzujte sto ne grade fabrike. bice bona dzamija jos vise pa crkla od muke,,jel ok????????
@luxury Ispovracat ćeš crijeva koliko će još da ih bude inšAllah :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idealno mjesto za život....
Treba vas komunjare sve u Sibir poslati na preodgoj.
...dogu...glupost je najveći problem ljudskog roda...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Holandija me sve vise podsjeca na Lutov narod
I mene.
A gdje je kaznjivo !? kresnem ja ovako javno sve postojece bogove, sve postojece crkve, dzamije i ostale gluposti, manje vjere - vise mira u svijetu, vjera je za poglupe osobe koje se "traze" ...
i mi ti kresnemo mamu s vremena na vrijeme onako javno
Bravo majmune, evo banana. Vidi se taj napredak koji donosi ateizam iz prve - napredak koji se ogleda u psovanju. LOL Da vidimo, top 10 ubica u svijetu: Hitler - kršćanin (deist vjerovatnije ali nisam siguran) Staljin - ateist Pol Pot - ateist Idi Amin Dada - musliman Augusto Pinochet - kršćanin François Duvalier - voodoo Francisco Franco - kršćanin Saddam Hussein - musliman Charles Taylor - jevrej Mengistu Haile Mariam - ateist Dakle od deset komada minimalno trojica su ateisti, a i Hićo je također imao antireligijskih stavova. I šta ti to govori? Vjerovatno ništa jer je IQ garant u rangu mojih vanjskih zidova ali nekom normalno bi za početak kazalo to da generalizovanje nije baš dobro rješenje pošto se, kako kaže ona naša stara narodna, u svakom žitu nađe kukolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
to su pederskocifutska posla. od Holandije ce krenuti apokalipsa.
Pa ja sam mislio,da je to stvar kulture i vaspitanja pojedinca,a ne stvar zakona...aha,zato je kod nas dozvoljeno sve,što zakonom nije zabranjeno...