Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužite ih,imate puno pravo za to!! Oni su u to vrijeme mogli puno ljudskih života spasiti ali nisu.Oni su razoružali Srebreničane i predali ih na pladanj Ratku i VRS!!!!
@DUNJA Mani šuplje, oni su u tom trenutku bili vojska koja je imala zadatak da zaštiti te ljude od genocidaša, jer su srebrenicane oni i razoružali i na sva usta vikali kako je to zašticena zona dok je i jedan bošnjak bio sa puškom u srebrenici genocidaši nisu ni ušli, zatim su ih plavi šljemovi razoružali i predali ovim zvjerima, ii na snimcima se vide kako se vesele kad su ostavljali te ljude u raljama ovih genocidnih zvjeri.
@DUNJA Aman Dunja, jel se zezaš il stvarno ne znaš da je Srebrenica bila zašticena zona pod UN-om? Nije UN došao tu da ratuje, nego da ko fol zaštiti te ljude i onda su ih predali u ralje ovih genocidaša, znaci nisu ispštovali zadatak. Mani boga ti, koji im je cilj bio ako nije da zaštite Srebrenicane. Pa sami su davali intervjue u to doba da je Srebrenica zašticena zona pod UN-om....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo vi njih tužite, Nizozemci su krivi za Srebrenicu a ne ćetnici! Hahahaha
jeste dosadni vise...nece dobit nista...ama bas nista samo se cirkus pravi vec godinama.....veca politika je to....
Obuhvata li tužba ubijanje hiljada Srba oko "zaštićene zone"? Ili, standardno, samo bošnjačke žrtve imaju satisfakciju kroz tužbe?
Kod Srba nema žrtava, nego se samo računaju nevine žrtve slovenaca, Bošnjaka, Hrvata i Albanaca..
E baš tako, ispade da su Srbi sami sebe ubijali na najveće praznike, Nožić Petrovdan i sl. I palili svoja sela, pljačkali svoju imovimu. Još da kažu da su tu imovinu prodavali u Srebrenici, pa da se zaokruži priča. Kad je bal nek je maskembal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TURSKA DRUGA U EVROPI PO BROJU STANOVNIKA!!!!!!! TURSKA 55 MILIONA TURAKA SRBIJA 7 MILIONA TURAKA KOSOVO-ALBANIJA 5 MILIONA TURAKA BIH 3 MILIONATURAKA _____________ UKUPNO: 70 MILIONA TURAKA!!!!!!!!!!!!!!!
Evo nešto pozitivno iz Srbije: Dragoslav Milosavljević, predsjednik Udruženja srpsko-turskog prijateljstva – INAT iz Beograda- >>Srbi i Turci - jedan narod s dve vere. Šta je osnovni cilj osnivanja Društva srpsko - turskog prijateljstva? Zbližavanje dveju kultura, dva naroda, maltene istog naroda, sa dve vere koje su isto tako, na neki način, dosta slične.
Ako je Meron u "obradi" ove tuzbe kao sudija - unaprijed znam ishod ovog sudzenja...na zalost! ali kako je neko vec rekao, nisu tu bas puno holandzani krivi vec oni koji su naredili holandzanima da razoruzaju i predaju nevine ljude. Cija je to politika i ko se tacno krije iza toga, nisam bas toliko upucen, ali iskreno se nadam, za utjehu svih koji su izgubili svoje najmilije, da presuda bude u njihovu korist! Ne iz sazaljenja prema zrtvama vec iz cvrstih dokaza, a svakako postoji - odite samo u Potocare. Samo te stomak moze zaboliti i najgore misli kroz glavu mogu prolaziti od tuge. Neka im je vjeciti rahmet, a porodicama sabur!
ČINJENICE... 1. Srbi napravili genocid u Srebrenici 2. Napravili to što su napravili u Vukovaru 3. Žrtve sa Hrvatske strane su odgovor na njihove napade 3. Nitko pametan ne želi s njima imati posla i svi žele samostalnost 4. Dodik želi samostalnost, a ne želi priznati samostalnost Kosova-licemjer 5. Žale za velikim projektom, a licemjerno osim tog projekta ne priznaju ni jednu državu kao neovisnu..što bi bila velika srbija osim neovisna? 6. Mozak im radi samo kad se samozavaravaju 7. "Svi kuju urote protiv njih"
Hercegovac jedno banalno pitanje ili dvaDa li srbi postoje 2014 god????? ili su nastali od nekoga . i kada.
zduvaj mi racq paćeniče...Nisi ti Srbina vidio u životu kad tako bališ...
Asistenti krvnika ,sanjate li ikada ,one koje ste cuvali za klanje.Pravda ce stici i vas na ovaj ili onaj nacin ali ce vas stici tako to ide u zivotu.
što je holandija kriva što je alija prodao srebrenicu
ti stvarno nemaš života, žalosno
kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Boli holandiu briga za srebrenicu i za njihovu odgovornost veliki sam pesimista u vezi ovog nece se nista dogodit
bosnjacima se posrecilo......izgleda da ce svi da postanu milioneri...:)))
Onog trenutka kada ova optužnica bude obuhvatila Klintona, Izetbegovica i ostalu ekipu, ja ću prvi pristati da lično strijeljam sve Srbe koji su tu učestvovali. U suprotnom sve ostaje paradiranje i gluvarenje.
kaže moj babo da holandija nije kriva
u osnovi radi se kao i uvijek o novcu,a nikakvoj potrazi za pravdom ali su naivni ako misle da mogu dobiti veliki novac za odstetu. ko ce kraju platiti troskove...zna se.