Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta rece, srbi kukaju? Ko je ono zapomagoa po CNN-u: HEEELJP BAZNIAAAA!
jeli bogati ti krvolocnog srpskog, vi krvolocni srbi kukae vec godinama da ste zrtve mada to nikad niste bili, ovo su jucerasnja djesavanja i o njima se ce pisat i citaa zauvijek! srbin=genocidas i ubica!!!
SVAKA CAST !!! TREBA PROMOVIRAT I OBAVJESTAVAT O ZLOCINIMA KOJE SU SRBI POCINILI PO BOSNI I HERCEGOVINI!!!
Aki ne kaki.
OOOOOOOJJJJJJJJJ BOZE pa opet o ratu koji je zavrsio prije 15 godina....dosta vise ljudi, nemojte nas svaki dan vracati u to vrijeme postali smo optereceni time hajmo malo gledati sta se sada desava...hajmo malo gledati kako da nam bude bolje sutra.
mnogo si glup decko...mnogo, žalim te..
Jel to onaj atlas gdje se saznalo da ima 500 zivih srebrenicana na listi stradalih?
Ako se ovome doda jos sta su radili po Hrvatskoj i Kosovu gdje se i dan danas nalaze neotkrivene masovne grobnice,onda se bez uztezanja moze reci da vecih zlocinaca i genocidasa od Srba svjet nije vidio.Cio narod poremecen! BIH4EVER!
rece ovaj jedan koji misli da su srbi na kosovu pobijedili pa to treba slaviti hahahaha
Bošnjačka propaganda! Ništa novo!