Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je to što gospoja Munira je svu ličnu i tuđu tragediju naplatila toliko mnogo da je među najbogatijim građanima BiH. A pogledajmo koliko majki iz Srebrenice i dalje nemaju hljeba da jedu,bukvalno. A Munira po finansijskom kontu je jača od Baketa.
isto mislim brate Munira i Emir su maksimalno isprofitirali na genocidu u Srebrenici a 98% majki, zena i sestara koje su zrtva Srebrenickog genocida nemaju sta da jedu
Budi konkretan kad nekog optuzujes,kakav dokaz ili nesto slicno.Nisam siguran da bi ti rado bio u njenoj kozi..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko je ova Munira, odvratna i bezobrazna osoba. Imao sam priliku svjedočiti kako se odnosi prema svome vozaču, kao da je ker, toliko zlobe i primitivnosti da ne mozes da vjerujes.
stani, ona ima i vozača?
Od ove Munire ni se više smučilo, jbte šta ima ona da se obraća više prave cirkus, imaš političare, guraju na u Fatu, Muniru, brukaju sr samo, još kažu da je ova hajrovala dobro nažalost, ne znam, ali sve što se priča bude, bez obzira nije njeno da ona predstavlja ikoga i hoda po bijelom svijetu
I Halid Genjac je pao ali Munira se još ne da....
Munafici
Šta će Munira tamo?
Kaze munira " jedva sam 5 stanova kupila na osnovu srebrenice "
Tako je. Nek se osude za genocid koji su dogovarali.
Zena je nepismena.......a koristi drzavu i nas gradjane koji uredno placamo drzavi sve namete a njen sin se kurci sa mnogobrojnim skupim djipovima.a ovamo i ona glumi zrtvu.
Munira koja koristi drzavu i budjet BiH-pod hitno i za nju istraga da se vrsi i da se ispita odakle joj sva imovina. Tacka. Zarez.
Jadna li drzavo kada te predstavlja alkoholicar kriminalac i seljancuha nepismena sa kriminalnim dosjeom...poslije njohovog govora ukinut ce nam clanstvo u UN..
Meni dosta 4000km e jebemu ako mi ne moze bit
"Došle smo u UN-u da poručimo da se ne smiju zaboraviti žrtve genocida i upozorimo svijet da ne dopusti novi zločin poput onoga u Srebrenici 1995" A zločin se upravo događa i cilj Amerikanaca i jeste da se on zataška ovom rezolucijom i dokaže da Amerikanci nisu protiv muslimana.
Sram i stid ovih što pominju muniru il bilo koga iz Srebrenice u konteksu nekakvog bogatstva. Takvi nemaju dušu i misle samo o materijalnim stvarima. Pitam takve da li bi i za kakvo bogatstvo prošli šta je ta žena il bilo ko i Srebrenice? Da li bi ti i takvi stalno se nalazili u prilici da iznova pričaju o genocidu kog su doživjeli, i slušali budale koje to poriču? Sramota za nas koji čitamo i pišemo...
Ako je iko naplatio tudju patnju,to je ovaj sejtan u zenskom obliku.
Samo su bosanski pravoslavci počinili genocid u Srebrenivi...u tome je razlika
Tako je....
Pričajte šta hoćete ali Lagumdžija odradi posao u UN-u. Koliko god da ga ne volimo zbog nekih stvari ipak je jedini sposoban da napravi nešto na međunarodnom nivou.
Oj Munira, ko te...