Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni čudo što sve manje normalnog svijeta ima po džamijama kad se samo vazi o SDA ili Erdoganu. Čuvajte vjeru u sebi, ovdje nije nikome za vjerovati. Turci su se pokazali da nisu nikakvi muslimani, izvrću islam odbijanjem klanjanja dženaze svima a ne samo odabranima. Zbog izvrtanja islama imamo i one što se raznose po svijetu. Islam nije i ne smije biti politička igra.
Bravo za komentar!!
Sefice hafiza nisam te prepoznao.Hoces li nam ti malo istumaciti sta je to islam.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakve mi veze imamo sa ovim? I šta znači to klanjanje dženaze nekome ko je ukopan prije 5 dana 2000 km odavde?
SDA veza,izbori su za 2.5 mjeseca
Moguce je to raditi. Isto kao sto je prije 2,3 godine klanjana za Palestince tako i sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U svim dzamijama u Bih
zar se smije sa kineskim sunCalKama klanjat
Pazite samo šta se kaže: Šehidima koji su branili Erdogana!!!!!!!!!! Tko može, neka bježi odavde. Tko ne može, ni Bog mu neće moći pomoći. Primitivci, glupani, lopuže i najgori ološ vladaju nad Bošnjacima.
Erdogan izvrsava tihi politicki udar u BiH -
SVe SDA uhljebi iz drzavnih firmi, svakog petka bjeze sa radnog mjesta, samo su ovog petka eksli i dosli u dzamiju, neko im javio da ce biti uslikani. Rogatica, Foca, Gorazde, Sandzak, sve skupa nema dvije godine fakulteta... i onda se pojedini pitaju zasto je Sarajevo u kurcu totalnom, evo zasto
koje preseravanje....ne mogu da vjerujem
jebli vas turci, i vi njih, sto niste klanjalai dzenazu onim 85 sirijskih civila , zena i djece koji su ubijeni jucer, sto ne klaanjte drugim nevinim zrtvam serem vam se u grlo tursko ulizivacko bosnjacko
@eddie.gunner SIBE🐕
Mi smo Titovi, Tito je nas!!!!!!!! Zaboravi te na ove teroriste narode
pucisti pobjedjuju, istina jos uvijeksamona klixu, al situacija je ohrabrujuca, neka sloboda i demokratija pobijede, tiranija dole!
Oooooooooooooj pa dokle
glupost u bosni dobila novu dimenziju
Koji smo mi idioti
Licno nisam fan turske ali u ovome ne vidim nista lose. Samo kontam da su mogli i za druge poginule civile uraditi isto.
da li se ovo broji sto klanjaji
@vrana jasnije :) nisam te skonto nista
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
glupe bošnje
eh ko su kome šehidi to je pitanje :)