Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba nama jos 200 ovakvih zatvora, ukoliko hocemo normalnu drzavu
Odjeljenje za Milorada Dodika, Dragana Covica, Sulejmana Tihica, Harisa Silajdzica, Zlatka Lagumdziju, Bozu Ljubica... uh, pa koliko ih to ima, treba nam stotinu Alcatraza...
Selmanu, haman, stari volio plaho gledati kaubojske filmove
56 novih mjesta. Nedovoljno,ova vijest je samo sminka i mala korektura.
Pa u tom CRNOM zatvoru, ALCATRAZ je za nas muslimane bio jos davne \"92
Napokon jedna dobra vijest.
WTF aaaaahahahahahahahahahahahah mati mila
ahaah kakve koristi kad mi imamo \" Koperfildaa \" u Foči mali milion
Ministar Pravde(?) Dzerard Selman!! Dje ovoga RS nadje? Kaka li je to s. finta?
SVAKA CAST za komentar iznad!
JOK PRASE JEDNO. ZA RATKA MLADICA SE PRAVI. TE ON A TI NJEGA!!!!
Ovdje raznorazni C-E-T-N-I-C-I i k-r-v-o-l-o-c-i mogu ostavljati kojekakve uvredljive komenatre tipa\"b-a-l-i-j-a, t-u-r-c-i-, i-s-l-a-m-i-z-i-r-a-n-i- S-r-b-i\"i ostale b-l-j-u-v-o-t-i-n-e- - z kuhinje bradatih manastirskih d-r-k-a-d-z-i-j-a ali ne moze se ostaviti normalan komentar jer to k-o-m-u-n-i-s-t-i-c-k-a g-o-v-n-a sa Sarajevo-x.com ne dozvoljavaju.Da Bog da c-r-k-l-i i vi i vas La-g-u-m-d-zij-a vozd!J-e-b-o- vas i S-D-A- usput!Stitite svojom k-o-m-u-n-i-s-t-i-c-k-o-m retorikom dojucerasnje k-o-lj-ac-e ali vam smetaju ljudi koji nisu iz Sarajeva ,smetaju vam Sandzaklije(jedini Bosnjaci koji nesto rade u Sarajevu i koji ga grade)F-u-j gadite mi se La-g-u-m-dz-i-j-i-c-i!