Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno, sada neka sestrici, dajdzici i amidzici strahuju, 20togodisnja pljacka nije mala stvar, pravda uvijek dodje po svoje lopovi.
Mogli su koliko hoce, ali ne i dokle hoce!
SDP-u oduzeti zgradu Vlade FBiH u ALipašinoj ulici jer je to zgrada vlasiništvo Saveza komunista BiH i SDP nije nikakav nasljednik komunističke partije. Dakle Zlatko je oteo i prisvojio tuđe vlasništvo kao da mu je ćaćevina. Od SDP-a oduzeti tu imovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hajde hvala Bogu da i ovo dočekamo. Da vidimo samo kako će dinastija Izetbegović ovo preživiti, kad zaredaju po porodičnoj liniji i 20-godišnjem pljačkanju
Baš! Dobro je da nemamo više "nedodirljivih" :D
uprkos pokušajima miniranja od strane SBB-a i HDZ BiH i naprosnog bježanja iz sale kada se glasalo o tome, svako će sada doći na red po zasluzi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Zakon bi se donio, da nije bilo opstrukcija od nekih stranki i ranije, al u svakom slucaju drago mi je, jer se dokazuje da nicija nije do zore sjala, niko nije nedodirljiv, i ko god nije stekao imovinu legalnim putem ili postovao Zakon, nek ide pod okrilje pravde. Moraju shvatiti da nas nikad Europa nece ozbiljno shvatiti, dok zakonski ne budemo spremni za nju.
Sada je na tuzilastvima da nastave sa sprovedbom zakona. nije nicija do zore gorila
Odakle onoj Radoncicevoj zeni 200 i vise miliona da kupi od njega imovinu, odakle Radoncicu ono sto je stekao, nema sanse na zakonit nacin. odakle ?
kad je SDP forsirao zakon prije godinu dana niko ga nije usvojio sada kao svi neke postenjacine, al nije to zbog izbora :D
Nisu mogli protiv sebe
a ta ce se odluka primjenjivati samo na obicno stanovnistvo, naravno . a onde gdje treba ce se vec " zavrsiti " .
Do sada bilo, a od sada ce biti drugacije
Napoko, koliko se ovaj zakon povlaci samo zato sto SDA vrsi opstrukcije svega sto je dobro
sdp je ovo forisirao ima 6 mjeseci ali niko nije zelio da prodrzi, sada pred izbore svi ispadaju neke postenjacine
A ko će implementirati ovaj Zakon? Jel' ovi sa nezakonito stečenom imovinom... jao predizbornih prdimahovina...
Bježi Fahro kud te noge nose, vidiš Izetbegovića brži od Bolta :P
Jah. Jadni naš Lagumdžija. On je jedno divno stvorenje. Mamino i tatino zlato. Pravi Zlatni sin, zato se i zove Zlatko. On je pošten i častan političar, baš kao i Damir hadžić, Damir Mašić, Enver Bijedić (koji je saslušan na Sudu BiH zbog malverzacija), Jasmin Imamović, Lidija Korać (što je muža bez konkursa u Upravni odbor Elektroprivrede BiH imenovala preko SDP-a), baš kao i mnogi drugi crveni pošteni političari. Moraš biti baš retardiran pa vjerovati kako je SDP dobra stranka. To je stranka egoistično poremećenog vožda i njegovih vjernih podrepnih muha kao što si ti.
Šta će oduzimati kad je već prije ovog Zakona sva NJIHOVA imovina prebačena na druge osobe.
A jel to vazi i za ove guzonje na vlastii koji su skoro sve stekli lopovlukom ?
Povjerovati cu tek kada nezaposlenoj frizerki oduzmu imobiliju vrijednu cca. 250 miliona KM ....
Da se usvoji Zakon o oduzimanju lopovsko-sarlatanskih stecenih bodova, Šelko bi igrao ligu mjesne zajednice.
Da se usvoji Zakon o oduzimanju lopovsko-sarlatanskih stecenih bodova, Šelko bi igrao ligu mjesne zajednice.
Jeli se još iko oduzimo sinoć ?