Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sve to zahvaljujući ministru JERKI I. LIJANOVIĆU!!! Svaka čast! Čim te onoliko napadaju, mora da vrijediš, a činjenice su tu!
Nesto sto je minimalno i nije tesko povecati za 30%. Hvala Bogu da je trend pozitivan i nadam se takvom nastavku. Jedino sto pri ovome zelim naglasiti jeste da ovaj porast je cisto individualna zasluga onih poljoprivrednika koji vide nekakve sanse u specijalizaciji proizvodnje i povecanju njenog obima. Ovo se nikako ne smije svojatati od strane ministarstva poljoprivrede koje nije u stanju da napravi bilo kakav kvalitetan program za strukuralno poboljsavanje i poras poljoprivredne proizvodnje u BiH. Ovo ministarstvo nema ama bas nikakvu kvalitetnu viziju i politiku razvoja poljoprivrede na papiru a kamoli u praksi. Zali Boze para sto potrosise i pokrase.
znaci lijanovic je najbolji ministar poljoprivrede ikad....ajd sad budite ljudi i ispostuje ga na izborima....
I ja kažem!
Hvala Bogu nešto pozitivno!