Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj 78god osuđen za spolni odnos sa djetetom, pa eto ti sad u zatvoru su sve djeca za tebe pa se odnosi sa njima dok hoces.
A GJE JE BAKE???
Jel taj od 78 na dozivotnoj...?
Tri zatvorenika prevoze prema zeniickom zatvoru. Svakome od njih dopušteno je ponijeti po jednu stvar koja će mu pomoći da prikrati vrijeme unutar rešetaka. - Šta si ti ponio? - upita jedan od njih kolegu. - Ponio sam boje - reče ovaj, izvadivši kutiju iz torbe. - Sve ću zidove obojiti. A ti? - Ja imam karte - izvuče ovaj iz džepa špil karata. - Mogu igrati pasijans, poker, razne igre. A ti? - upita sad on trećega, koji je do tada smrknuto sjedio i šutio. Ovaj se odmah razvedri i izvuče - kutiju ulozaka s krilcima! - Pa šta možeš s tim?! - zabezeknu se prva dvojica. - Svašta! Evo, na kutiji lijepo piše: mogu plivati, jahati, rolati se...
Eto jest pametan. Takav mator mora lezati u zatvoru, umjesto da uziva u penziji.
za penziju ne može mjesečno kupiti namirnica koliko tamo pojede.
Penzija nije bas redovna..ovdje ima skoro pa SPA a i redovne obroke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)