Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali bi ovi genocidasi cetnici koljaci silovatelji zena curica od 10-12 godina mogli dokumentovat ili nesto drugo da je rahmetli Alija Izedbegovic bio u tim handzar ili ss divizijama a ne to dodik reko isto kao za azlatne kasike sto spminju a nigdi dokaza da je prijesednik ikad izustijo zlatne kasike i slicno..Ima interviju rahmetli prvog prijesednika BIH alije izetbegovica gdje on kaze da je u to vrijeme isao u skolu u B-Samcu u vermenu ndh i damu je predavo srbin a zamisli u vremenu 93 da bude profesor Bosnjak ili Hrvat u Bosanskom SAmcu to nebi mogo niti srbin slagat po ovom zakljucujemo da su veci fasisti bili oni od 92 pa do 95 pa i danas nego sto je bila ndh.smrt fasizmu i genocidnoj..
http://www.pecat.co.rs/2010/06/zlocin-u-starom-brodu-ko-nije-znao-da-pliva-zaplivao-je-u-vecnost/ U tom mestu duboko u kanjonu ove reke, i susednim Miloševićima, ustaše su u proleće 1942. godine zverski pobile oko 6.000 srpskih civila, mahom žena i dece, koji su, pred neprijateljskom kamom, pokušali da se, u zbegovima, prebace na desnu obalu i dočekaju se slobode u Srbiji. Zločin je počinila zloglasna „Crna legija“ pod komandom Jure Francetića, u kojoj su mahom bili domaći muslimani. . Kad su nas opkolili, poznadosmo mnoge muslimane komšije među njima. Jedan ustaša uze moju sestru od tri godine, baci je uvis. U ruci mu puška sa bajonetom, dočeka je i pravo baci u Drinu. Nasta pravo klanje naroda. Mene je negdje između Miloševića i Starog Broda zajmio jedan pijani ustaša, gađajući me bajonetom. Uteknem mu nekako i šćućurim se među poubijane.
Na današnji dan je deblokiran Lenjingrad koji je bio u potpunoj blokadi 872 dana. U gradu je na početku rata živjelo oko 3 miliona ljudi. Za vrijeme blokade od gladi, bombardovanja i snajpera je poginulo oko 400.000 ljudi
mora da su srbi pomagali rusima da prebroje leševe pa dopisali još jednu nulu...mrš stoko razbojnička
http://hr.wikipedia.org/wiki/Opsada_Lenjingrada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gospodo može li mi neko reći tko je išao da odbrani ta mjesta na drini gdje su četnici pobili muslimane u 2ww
Odbrani Bošnjaka u Goraždu u pomenutom periodu najviše su dali Srbi i Crnogorci koji su usiljenim maršom stigli do Goražda i zaustavili orgijanje četničke bande. Srbi i Crnogorci, časni i pošteni ljudi, antifašisti, iskreni prijatelji i odani komšije. Mržnja nam ne treba... Ja sam Bošnjak.
hahahahaha Bacili cvijeće za žrtve fašizma,sa mosta koji nosi ime učesnika u ratu na fašističkoj strani..... Otvori se zemljo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni nije poznato da je Alija Izetbegovic bio u Agu ili da je bila neka optuzba protiv njega ,a ti sad hajde malo kmeci :)
možda lik misli na WWII
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako treba :) naglasite nije bio samo genocid nad bosnjacima 92-95 vec i ranije :( 11X)
genocid kao pravni pojam nije postojao u to vrijeme nego zločin. tek je poslije završetka rata usvojen termin genocid
Retroaktivno gledano, bilo je mnogo genocida nad Bošnjacima, ali i u svijetu. Gdje god su imperijalisti kročili napravljen je barem jedan genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Antisemitisticki komentari za 4...................3...............2...............1............
Na mostu Alije Izmetbegovića pogledaj ti samo ove muslimančiće....ono se okuražilo da izađe iz rudnika i još počeli u vlast ulaziti REVOLUCIJAAAAAA !!!!!! MUSLIĆI DOWN !!!!! Je li vam se dig'o dok ste čitali mamu vam jbm komunjarsku?
Dođi, čekamo te.
Srbi bi trebali baciti preko milion ruža! Jer ih je više od miliona stradalo u ww2... Napravili bi branu na drini od cvijeća.....
genocidni jesi li to ucio uz gusle :) znas onu Hrvatsku pjesmu !? Niko nemade sto smrdin imade sv.savu hebem ga u glavu :)
Ti što bi želio da imaš polni odnos sa entitetom, malo si mi bolestan, zar ne? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)