Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poskok.
ja ssm majke mi vidio kravu
Ko ruka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakva zmija (poskok) je najvjerovatnije došla u nekom vozilu, koje je prethodno bilo parkirano na nekom izletištu ili sličnom mjestu. Nedavno stojim u redu na GP Ščepan Polje, a iz vozila ispred mene niz točak se spušta poskok. Osoblje sa GP kao da je ugledalo domaću životinju, kažu to im je svakodnevnica.
Sve upucuje na montazu,dans malverzacije na svakom koraku i lopovluci.Neko namjerjo donio poskoka i uslikao u djecijem igralistu da bi jedna privatna firma dobila posao za postavljanje nekih supstanci protiv zmija na Opcini Novo Sarajevo. Direktorica te firme kaze da imaju ogromne kolicine tih supstanci nabavljenih 2014 poslije poplava i naravno da se moraju negdje utrositi i naplatiti od gradjana , a za to je trebao poskok u gradu.
Treba provjerit imal ih jos
Opet se UZP-ovac pokako u parku.
Selo hvali a u grad se svali..
Drugi put zovnite moju Zenu,ona se zlaze sa zmijama inace,i nece jedna drugoj oko iskopati,cemu toliko prasine..!!!!
SEBI-JA
odaklen tolike zmije u zadnje vrijeme jbt
ubicete zmiju, pritisnuli ga sa dvije toljage pa nije aždaha...
Nedavno se Konakovic hvalio kako je stanje u Kantonu i Sarajevu bolje za 200%...ali izgleda oko Sarajeva nemiri, pa gospodin poskok sisao malo u carsiju kakoi nije mogao izdrzati buku gradzevinski masina sto prave sumnjive objekte u prirodi.
Poskok, vidi mu glave trouglaste, 100% hercegovac
Koja je vrsta,rekoše li
Pustite mi punicu belaj cu napravit
Hvala vam sto ste spasili zmiju od gamadi.
Da sam ja juče bio u Sarajevu ne bi imali šta danas hvatati, to bi završilo spaljeno. Otrovnice se ubijaju i spaljuju. Nemaju one nikakvu ulogu u lancu i ne treba ih izmještati žive nego ubiti na licu mjesta, politi šta se ima zapaljivo pri ruci i spaliti.
Koja ekspeditivnost, čitav dan im trebao. To je trebalo biti juče u roku od sat vremena gotovo.