Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno jedina preostala fasisticka tvorevina u Evropi, nastala na genocidu, pokolju, progonu i silovanju. Jedina tvorevina koja i danas postoji kakva je i bila prije 25 godina, a ciji su vrhovni vojni stab i osnivatelj OSUDJENI za GENOCID i najgore zlocine protiv covjecnosti poslije drugog svjetskog rata. Tvorevina u kojoj se takvi neizmjerni zlikovci i genocidasi i danas slave kao "heroji" i u kojoj djecu uce da su se samo branili ubijanjem nenaoruzanih civila i djece.
Srpska sramota ....☝️ fujjjjj
Zašto ne pišete o današnjem ukopu 19.Hrvata iz Travnika koji su eshumirani iz masovne grobnice a koje je mučki pobila zločinačka tkz.armija bih
neka ode onaj zaljubljenik u cetnike i fasiste uopste wigemark da vidi sta su radili prethodnici milorada dodika i bice mu jasno sto nema formiranja vlasti do se ne ispune zahtjevi za ulazak u nato,ali moj wigemark prvi si poceo,a vidio si kako je prosla vlada sebastiana kurthca,smradu fasisticki
Bosnje su nastradale na Srpskom teritoriju i opravdano smo se branili
@MaleneMuje onda je i jasenovac opravdan,uglavnom srbi su te bosnjake pobijedili nadljudskim naporima iako su bili mnogo bolje naoruzanni i opremljeni,nema govora srbi su veliki borci!
Jeli ono onaj malac pušku nosi?Ako,ako,tako i treba u genocidnom entitetu.