Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jedan zdrav recept za snižavanje šećera u krvi: u šerpu skuhanig špageta ili makarona od integralnog ili tamnog brašna dodati dvije šake grožđica i promiješati. Kad se servira u tanjire, po površini tjestenine u svaki tanjir staviti po pola šake suhih šliva i pola šake datula. Umjesto uobičajenog sosa od paradajza za tjesteninu u koji se industrijski dodaje najgori šećer, porcije ovog jela zalijte ugrijanim medom. Prijatno, i dobro zdravlje.
Ovdje ne mozes na red doci od penzionerske stoke...bez obzira sto su svi dan prije u svojoj ambulanti provjeravali secer...
I za ovo je Konaković kriv 👍!