Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect
Gdje su arapi, qatarci k...i, palci da ovoj djeci pomognu, znaju samo na kurve trositi i izmisljati neke felge sa smaragdima, zlatnim farovima, tigrovima, lavovima. Ovi kazu skupa oprema 5-6000 KM dok ovi naftasi pedikera toliko plate svaki dan. Svidja mi se fraza u spotu zabranjenog pusenja "ovo bi sve trebalo pocistiti"
@IQBunnY Oni 'peru' svoje grijehe sto grade dzamije gdje sire propagandu i ispiraju mozak svojim ucenjima islama. Ali kakvi god bili, nosu duzni nikom pomoci. Ne pomazu svojima a da nasim pomazu. Njima je vazno samo ovo prvo sto sam napisala.
Slijepi ljudi osposobljeni za rad jos samo da ima posla..