Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Općina Cazin je vaznija od 10 drugih...cekaj nije Cazin, Centar...
Bilo bi lijepo da svi oni koji su ih postavljali sa obije strane posalju mape kuda su ih sijali, makar anonimno. Šteta je da se i dan danan 21 godinu posle rata gube životi od mina. Plus troskovi deminiranja a i često i njihovi životi se ugase u ovim minskim poljima.
@master_forever dosta se radilo sa mapama. Nikad se ne zna kad će se osvojiti taj dio teritorije i kome će pripasti u konačnici. Al istina dosta je bilo i neplanski, samo sadi. Pa vode, pomjeranje tla i ostali događaji razlog su što više nisu na mjestu i sto ljudi ginu i u miru.