Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ekskurzija u butmir? haj nema veze, sta god da bude, morat ce se u nekoj misijoj rupi dogovoriti
kako da budu ispunjeni uslovi pet plus dva kod ovi nasi ne znaju sabirati vise od jedan plus jedan, sve preko toga je visa matematika
@Pipo Oni (OHR) odose, a ti trci za njima... mozda ih stignes :)
Ne pristat na ukidanje OHR-a DOK genocidna tvorevina nebude ukinuta i USTAV od 1992e godine ne bude konacno NA FUNKCIJI,domaci oliticari i narode na VAMA je da ne pristanete na unistenju zelje Bosne i Hercegovine,znaci da su fasisti iz genocidne krvave fasisticke srbije a i ustase dosli do CILJA zahvaljujuci se MZ-i,EU-i i domacim politickim izdajicama,NO PASARAN! Nasa drzava ima toliko duga i odsteta da trazi od te faisiticke genocidne krvave srbije da deset generacija nemogu doc kraja! FUJ DOMACI politicki lideri ako pristanate na OVO sto se priprema! BiH4EVER!
a i njima vise dopizdilo gledati nase IDIOTE kako sve fol nesto rade, sastance po cijeli dan, putuju tamo vamo.. a nikakve koristi od toga :r Kad prestanu govoriti ovo ne valja, nego to odmah isporaviti onda ce nesto biti
Hoce da pobjegnu od nas jer nista ne mogu rijesiti i svojim diplomatskim glupostima su samo jos vise zakomplikovali situaciju.