Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista od tog butmira ne treba ocekivati, nego za koga cemo sad glasati, jesmo jos glupi ili? nacionalisti sa vlasti. ovaj tihic ko pred smrt isti. klepo, alternativa nam su neke druge vodje koje ce da vode kako treba, a ne sadasnja mafija.
mi srbi hocemo etnicki cistu srbsku republiku nismo valjda ubili vise stotina hiljada bosnjaka i usput stotinu hrvata katolika,sad cemo se uskoro sirit na etnicki cistu rs uz pomoc zapada,normalo muslimani su zaostali u svakom pogledu,mi srbi idemo naprijed po svaku cijenu.
suljemane eno ti alternativa jase cerku
odabir prirodno osebujnog ambijenta sa arheoloskim znamenistostima, ima odredjenu simbolicku bitnost - na butmirskom \'\'biti ili ne biti\'\' vidna je demonstracija neupitnosti darvinove teorije.
Potpisujem,1992 ctv na palama je izbacila ijekavski govor i uvela ekavicu a neki bradonja je započinjao dnevnik riječima\"pomaže bog,poštovana braćo i sestre\". Kasnije nisu znali kako da završavaju dnevnik dali sa zbogom ili bog vam pomogo.
Kaze RS krsi dejton, a ovi traze ukidanje entitetskog glasanja koje je po dejtonu, jel to neka najnovija logika. Problem su kantoni koji jedu puno sredstava, evo RS ispunjava obaveze MMF-a, a Federacija ne, i sad gdje tu problem. Neka se i ukine RS , ja vam garantujem da ce onda biti samo jos gore, jer ce citava BiH ce postati kao Federacija, koja je kako vidimo dosla do kolapsa i to bas zbog samog ustroja gdje nesposobni Bosnjaci hoce da budu glavni i da vode drzavu, a vidimo da nemaju blage veze sa zivotom.
\"SRNA\" pokusava od 1992 godine da uvede \"nove jezicke pojmove\", pa tako pise; \"U Butimiru, u Palama, u Sokocu\" mijenjajuci stare izraze \"na Butimiru, Na Palama, na Sokocu\".. Zasto to radi. Pa jednostavno pokusavaju da od ovih sela stvore gradove, pa kada se kaze \"u Sarajevu, u Mostaru, u Banja Luci\" onda se kaze i \"u Palama, premda na Palama kazu malo drugacije. Ne razdvajuju u od Pale, pa to ispadene: \"Idemo upale\". Sad ne znam da li upale ili guraju \"kola\" ali uglavnom idu, a ima malo i logike. Ako silazis sa Sokoca onda ides u Pale, ali ako se penjes iz Sarajeva onda ides na Pale, na Jahorinu... Za vrijeme rata su imali problem sa slovom H, koje su naglo izbacili iz srpskog jeika. Jedna od poznatih recenica na dnevniku \"SRNE\" bila je; PUCA AUBICA SA RESE PO RASNICI( Puca haubica sa Hrese po Hrasnici) Izgleda kod \"SRNE\" se mnogo stvari nisu promijenile ni danas... I bas se pitam zsto se ova agencija zove \"SRNA\",kad bi joj adekvatniji naziv bio \"ORAO\".
UKINUT ENTITATSKO GLASANJE I TACKA!USTAV NASE DRZAVE! Mi vec imamo USTAV od 1992- e godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIH4EVER!
Za GUINNESS 2.000.000 komentara Molimo sve forumase da nam se pridruze i pomognu nam u ovom velikom i herojskom poduhvatu. Dodjite na temu: viewtopic.php?f=2&t=68344 Svaki dan ostavite po par postova, ne mora nista konkretno, dovoljna je jedna recenica, slovo, smajli, slika, clip, bilo sta. Ako se svi udruzimo, imamo sanse. Dodjite i podrzite nas! Hvala unaprijed!
klempo, ne vezi vise zastave sa HDZ-om!!!!!!! Dosta je nama Hercegovcima vezanja sa onima, koji ne vole i ne prihvataju jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu
...ukidanje entitetskog glasanja i takozvane \"Republike\"! Odmah, bez ikakvog pregovaranja vise... Dosta je dusmana jedne nam jedine! p.s. \"klempu\" za usi objesiti u sred Seher-Sarajeva!
potpisujem vbn !
Iako najbrojniji u BiH, Bosnjaci su najveci gubitnici. Nad njima je izvrsen genocid i stjerani su na 20% teritorije i oni vise ne mogu praviti ustupke. Ukidanje entitetskog glasanja je minimum ispod kojeg ne smije pristati niko.
sve se meni cini da ce prvagniti ova \"alternativa\", jer nema nacina (slusajuci politicare) da se \"satavovi usaglase\", a isto tako ne postoji mogucnost da se izvrsi djelotvorni pritsak na Dodika i Tadica, i to jos pored trebutno \"jace Rusije\". jedino ako ovi Sulejman ne popusti,... jer sve mi se cini da niko iza njegovih ledja ne stoji i da mu daje podrsku...tako da ce na kraju Bosna biti samo neka labava Federacija, koja ce eto \"i dalje ici ka Evropi\"
U bij se Kle mpo, svaciji podanice! To ti je alternativa!