Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komsic i njegova stranka su promasaj veliki jer su to sve bivsi clanovi neekih drugih stranaka zeljni fotelja, a da ce donjeti neke promjene to sigurno nece
DF je vec unaprijed propali projekat,dokaz njihovoj losoj organizaciji i pristupu politickoj sceni u nasoj drzavi jeste i odstupanje nekoliko vaznih kandidata.
Oni su zaista potpuni promasaj... Sve su spremni uraditi da dodju na vlast... Osim raditi nesto za gradjane i ovu drzavu...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Danas je Bugojno svo u Narandjastom, sutra drugi grad - cijela BiH je Narandzasta, naprijed DF !
EMIR SULJAGIC JEDAN JE OD NAS !
Dokazali a bome i pokazali da smo sigurni pobjednici predstojecih izbora, svaki grad je uz nas...
EMIR SULJAGIC JEDAN JE OD NAS !
Zeljko Komsic - Zlatni LJiljan Bakir Izetbegovic-Trezorce Babino Zlatko Lagumdzija - Slucajni Prolaznik
Željku Komšiću od ruke idu samo populističke izjave, dok je i na iole ozbiljnijim stvarima pokazao krajnju nesposobnost. Naravno, ako odabir hrvatskog kandidata za Predsjedništvo možemo smatrati nekom ozbiljnijim poslom, iako je i to u stvari trebao da bude trivijalan posao. Željkova veličina se još ogleda samo u prisustvu Radončića (zbog visine ovog drugog) :), dok je u prisustvu Lagumždije i Suljagića minorna osoba (ali ne zbog visine ove dvojice, nego što je stvarno mentalnim i vokabularnim kapacitetom iza ove dvojice)
vRLO JADNO KOMENTARISANJE VJEČITIH LOPOVA I UBRZO GUBITNIKA. aKO SE SPALO NA lAGUNĐIJU I NA BAKIRE DA SPAŠAVAJU OVU DRŽAVU - BOLJE DA JE VIŠE I NEMA. 50 PORODICA JE OZNAČENO VLADARSKIM PORODICAMA U BiH. TE PORODICE MORJU POD ZAKONSKI UDAR. M O R A J U ! A HOĆE JA OVAKO ILI ONAKO !
Ja otpada od stranke hahaha fuj fuj fuj ko su sve kandidati. NEMOJTE DA JA PRIČAM HAHAHA
sve sto nije valjalo u SDP-u, SDA-u, SBB-u sada je u DF-u deeeeefeeeeeeeee defektašiiiiiiiiiii :D
hm, necu nista pisati osim da su dobili ova mjesta gdje su dobro dosta vremena na pozicijama partije na koju pljuju!
Pa onako vala, nisu ovi loši. Glasat ću za njih zato što ne obečavaju ništa i svidjelo mi se što Emir govori: "nećemo obečavati 100000 radnih mjesta, ali obečavamo da ćemo maximalno raditi da se stanje u BiH popravi". Još je plus što su novi i nemaju prljavog veša, tako da mislim daa im se treba pružiti šansa.
Glasaj, ko ti brani!
naprijed zeljko, ne osvrci se na ove lesinare iz sdp i sda ciji poltroni ovde usranih gaca pisu lose stvari o tebi !
Sta ce jadovi placenicki za pare pljuju po ljudima..
Svi smo mi Zeljko Komsic !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trenirana crvena kemicina pascad hahahah
Vidim ovdje na klixu pjene SDA I SDP placenici, trtnuli su malo od same posmisli da ih neko zamijeni. Neka neka to je dobro znaci vuna je. Cudi me samo kako Suljo bi onako naivan da ode na lijecenje kod Bakirove zene pa nije valjda mislio da ce se izvuc haha.
idemo ludo......ništa od te tvoje teorije....a spominjanje bolesnog čovjeka govor kavi ste vi likovi-odmetnici !! Užas...i samo da znaš da nisam ni sda ni sdp nedajBože!
Bolje DF nego kriminalci i reketaši iz SDP-a
8 godina vegetiras i hinjski narodu prosipas pricu da ce sutra biti bolje... Predsjednika nikad goreg nismo imali... FUJ!!!
Nek smo zato imali super vladu, imali smo najgoru vladu po svim pokazateljima zadnje 4 godine, hvala SDP-u sto je se kurvao s kim je stigao i jos uz to dodiku ucinio tonu usluga! Samo je jedno gore od lopova, a to su izdajnici ove drzave!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahaha.. koji su ovo demokrate... u svom nazivu imaju ime svog velikog voljenog vodje - "Demokratska fronta-Željko Komšić"...... cak ni oni satro-demokrate iz SDP-a ne bi u naziv stranke stavili ime svog velikog voljenog vodje...
8 godina vegetiras i hinjski narodu prosipas pricu da ce sutra biti bolje... Predsjednika nikad goreg nismo imali... FUJ!!!
SDP=DF=SBB Pametnom dosta
stavi jos jednakost SDA pa nek gori hala, ako cemo posteno. Ne znam kako je izvodivo al da u DF- Bugojnou upravnom odboru bude muz, a njegova zena u upravnom odboru i nosilac za nekakav nivo vlasti u SDA- Bugojno pa to nidje na svijetu ima.
@AtifAga...ima i SDA greske, los bi ja covjek bio da kazem da nema, samo ti kazem da su oni male bebe za ove visoko kvalifikovane lopove. SDA ima bazni ritam, ima plan, dok ovi ostali se okrecu kako vjetar puse. Danas su ljevicari, sutra desnicari. Pa ovaj Suljagic toliko laze da vise ni sam ne zna sta izjavi, zato ga novinari hvataju u lazi non stop. SDA mora odraditi rekonstrukciju stranke, i biti ce to dobro aBd
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
DF + Zeljko Komsic + Emir Suljagic= 8x8 - 8 godina na vlasti, 0 rezultata - 8 razlicitih stranackih pozicija, 0 do kraja realiziranih mandata - 8 vaznih stranackih kandidata napustilo DF u vrlo kratkom roku
Vidi nevjerice SDA poltrona, profil osnovan na datum početka kampanje. "Ono nije providno, ali nek` nas ima" :)
Zasto se ti kacis na svaki moj komentar, zelis li nesto od mene :D.....nisam niciji poltron, ako si pratio moje upise ja kudim sve redom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nista konkretno ni od Komsica ni od njegovih kandidata ne mozemo ocekivati.
8 godina vegetiras i hinjski narodu prosipas pricu da ce sutra biti bolje... Predsjednika nikad goreg nismo imali... FUJ!!!