Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se samo da to nisu principi koje su dogovorili SDA i HDZ jer to bi bilo katastrofalno za drzavu i gradjane, dosta je vise njihove politike koja se zasniva na podjelama i svrstavanje naroda u 'nacionalne torove'
normalno da nisu to potpisali. pa nije EU luda da tako nesto prodje. dosta je njima nas vise...
Vala bas dosta je i tih nacionalistickih stranaka koji u svemu gledaju samo sebe.A vala bila bih prava katastrofa da principi SDA i HDZ i da nas jos te nacionalisticke stranke podjele na jos jedan entitet!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok ovi ko biva nesto i radi, Zeljko Komsic putuje sa zenom po SAD-u a platu uredno prima. Iako je i on pozvan da dodje na ovaj sastanak, njemu je bitnije lobirati kod dijaspore da mu finansiraju kampanju.
"herrDathe†dr" tako se predstavlja papinsko gofno, Nudim 2 originalna zlatna dukata za informacije o ovom gadu!
Tri strane,tri svijeta a samo jedan sporazum :)
Dajte i nama koji se izjasnimo na popisu kao "ostali" jedan entitet, pa neka ovi politicari ostanu u ovim svojim etnickim nacionalistickim entitetima.
pokazati javnosti na uvid sta se dogovara i treba da dogovori, a ne ja da nagadjam.
jel sad mozemo odahnuti ili se tek sada trebamo poceti brinuti ?
Pitanje, onako... generalno svima: koji autoritet, danas ziv i dostupan treba da kaze da je posebice za muslimane u Bosni egzistencijalno bitno da se izjasne kao bošnjaci bez obzira kako se osjećaju ili za sta su se borili, pa da ga svi poslusaju?
preko glave popisa i reklama bosnjaka, hrvata i srba
sade nam i cigo more bidnt presjednik
Čović i Dodik su garancija za svijetlu budućnost.
KAKO JE PO OKUPACIJI NAŠE ILIRIJE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). ** NAPOMENA: Ustaški portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice. ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
Da sumiramo, jedino što znamo da su dogovorili je ovo isto što i sad imamo, da biramo jednog iz rs i dvojicu iz federacije. A gledaj tog stola, pa troškovi avionskih karata, pa hoteli, hrana i piće, još ako im nisu i kakvih suvenira pripremili da ponesu kući dobro bi bilo. Jebo ti tu Evropu koja ovako pregovara, prema svima bili normalni samo ove naše krimose puštaju da se ponašaju k'o stoka i još ih glade po jajima, fuj.
A koji je tek ovo vrh: Međutim, na kraju je došlo do dogovora oko pet principa plus još jedan.
normalno da su pristali na ono sto je sda i hdz dogovorili jer drugacije nece ni dodik ni covic a nasi bosnjacki politicari su prodane duse i cikpe
Ma kakvi dogovorili, uvijek se oni tamo dogovore, a ovamo kad dodju kod svakog prica toliko razlicita da pomislimo da je jedan bi na sastanku u Evropi, drugi Americi, treci Australiji, četvrti u Indoneziji.... VJEROVAT CEMO IM KAD DODJU OVAMO I SVI ZAJEDNO POTVRDE ISTO....
Nadam se da ce svi putovati u istom avionu koji ce se srusiti u Savu! Jedini prezivjeli: piloti i clanovi posade.
Trla baba lan da joj prodje dan.
EU se sprda sa nama, mogu ovako u bosni raditi sta hoce i izmisljat toplu vodu...........