Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"u roku od 48 sati njemačka nevladina organizacija ASB je na ovo ugroženo područje dostavila i instalirala prečistač vode." To je njemacka urgentnost i preciznost. Da se nasi politicari pitaju to ne bi bilo ucinjeno ni za 48 dana.
Efikasni.
i iskazanom urgentnom potrebom za pitkom vodom, u roku od 48 sati njemačka nevladina organizacija ASB (Arbeiter - Samariter - Bund) je na ovo ugroženo područje dostavila i instalirala prečistač vode. --------------------------------------- SAD CE NEKI RECI STO TI JE SVABO, MEDJUTIM TAKVI POJMA NEMAJU DA PROSJECAN BOSANAC U NJEMACKOJ IMA VECU PRODUKTIVNOST OD PROSJECNOG SVABE I DA BI MI TO MOGLI URADITI I BRZE, NARAVNO DA NAM KOMANDUJE SVABO, JER SMO KROZ CIJELU NASU HISTORIJU, KAO I OSTALI "REGIONALCI", BILI VECINOM ROBOVI, PA NISMO NAUCILI KOMANDOVATI I ORGANIZIRATI, NEGO ISKLJUCIVO HAMALITI. SVE U OGANIZACIJI SVOG ZIVOTA.
Što ti je Švabo. Svaka cast
Danke, Deutschland