Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE POTVRDA DA JE SRBIJA RADILA AGRESIJU NA BIH I DA JE DIREKTNO SURAĐIVALA SA RS-OM I DA ONI I DANAS SEBE GLEDAJU KAO JEDNU VOJSKU I DRŽAVU!!! NIKAKVE PRESUDE TU NE TREBAJU!!! MOLIM SVE PROBH POLITIČARE DA SVAKO STRADANJE BOŠNJAKA HRVATA I SRBA OD STRANE JNA I VOJSKE RS OBILJEŽAVAJU U MANJEM ENTITETU REDOVNO I MASOVNO DA POKAŽEMO KO JE PRAVA ŽRTVA A KO AGRESOR!!! ŽIVILA NAM BOSNA I HERCEGOVINA DOMOVINA BOŠNJAKA HRVATA SRBA I OSTALIH BOSANACA I HERCEGOVACA
REPUBLIKA SRPSKA JE TVOREVINA NASTALA NA PLJAČKI, SILOVANJU, KLANJU I GENOCIDU - MRŠ STOKO!!!
ovo 300 me asocira na istoimeni film ;)))) opet im ništa neće koristiti taj broj jer se zna da su tu poginuli ljudi koji su htjeli uništiti Sarajevo!
zločinci se uvijek vraćaju na mjesto zločina,zakon fizike...
U SRBIJU PA OBAVLJAJTE OBREDE, A U BiH JEdiNO POD USLOVOM DA STE BOSANSKI PRAVOSLAVCI !!!
Neka ih, nek\' dodju, treba ih onda po kratkom postupku uhitit i pitat odakle su, i sta je tih 6 agresorskih vojnika uopste radilo u Sarajevu tih dana.
neka dodju slobodno, bit ce i nas koji smo branili ovaj grad ali u znatno vecem broju nego prosle godine .... PL
Hocemo li se igrati onda sta se desavalo naredne cetiri godine? Counter strika malo....mi pucamo vi bjezite ? Tek ce da vam bude zaoooooo !!!
Cujes li ti sebe? Jesi ikad razmislio logicno? Nema neduznih vojnika, tudji vojnik na stranom tlu je uvijek neprijatelj, agresor i prema tome legalna meta.
ovo hoce ko 92 sto su radili sa svatovima da provociraju....netreba nasjedati na ovo treba im pustiti neka dođu...
poželili se grada:)) s obzirom da se ne radi o civilnim zrtvama nego o agresrima sve sto dodju tu treba s noge na nogu:)
Savrsena prilika za rekonstukciju dogadjaja iz 90ih preko ledja tih 300 placenika, a za one koji podlegnu, odmah i vjerski obred gratis :D *RBE na vrbe!
Eto ..sad znam sta cu za 3.maj .... :D da vidim hocel ih bas doci 300 !
ETO SRRRRBAAAAAAAAAAAAAAAAA KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kmete, jel to citiras predstavnike unije vasih sela, takozvanog entiteta i \"HZ HB\" hahahahahah
INCKOOOOOOOOOOOOOOOOOO INCKOOOOOOOOOOOOOOOOOO KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE INCKOOOOOOOOOOOOOOOOOO iNCKOOOOOOOOOOOOOOOOOO KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Neka srbadija malo vidi sta je grad i urbana cjelina, nije ni cudo sto ih je svake godine sve vise. Ovo im dodje kao ekskurzija da vide civilizaciju. Zeljni likovi Sarajeva, a ofirno im samima dolaziti. :D