Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce vise ove balavice raditi ovo sa djecom jadnom,neduznom,kako se znaju k..... ,kako mozeeeeeee ostavitiiii djete iz narucja ne ide mi u glavuuuuuu,pa kad bi mi svi zivi okrenuli ledja,kad bi na ulici ostala ne bi mola uraditi takvo nesto,nema nacina brate mili,jadnoooo vise a za onu glupacu NERMINU poseban tretman patnje bi pripremila....ccc
Pa zar mi u našoj državi nemamo ljekare? Po kojem osnovu je dijete dato na liječenje u stranu državu, pored ljekara iz Tuzle, Sarajeva, Banja Luke?
Vrlo interesantno. Kada je k.u.r.a.v.a. primitivna Bajrović preklala dijete niste omogućili komentare. Sada jeste. Bolje da je napustila nego da je kao Nermina Bajrović zaklala.
Mi bi ga uzeli sebi ! Neznam kakva je procedura i koliko traje jer smo u inostranstvu . Ako neko zna bili bi zahvalni.
brz oporavak bebi!
Nije bolje nego manje užasno
u svakom slucaju bolje i to nego da ga ko ona od prije neki dan zakolje :(
A šta ćeš, nikad ne znaš razlog za napuštanje djeteta. Najvjerojatnije nema podršku svoje obitelji i oca djeteta. Meni da se zalomi, a ne mogu se emocionalno vezati za ženu, ne bih tražio niti abortus niti da dijete da u dom. Neka ga da meni.