Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud je samo jedan. Ono sto na ovozemaljskom sudu na kraju kazu moze samo umanjiti bol u dusama onih koji su ostali da zive nakon toga ili povecati gnjev prema pomenutoj \"gromadi\" od covjeka kako ga neki nazvase ... Igrom slucaja (ako to postoji) licno sam boravio na pomenutom podrucju, u periodu kada se sve to desilo, da i dan danas sam tu. Hvala Bogu. Godine prolaze, neka sjecanja blijede, al na taj Juni \'92, nece nikad. Nazalost !!!
Jos jedan istaknutzi odbojkaski radnik zavrsio u pritvoru-zatvoru. Ko je sljedeći ?
Dragi moji muslimani vi znate da ovo nije istina jer da jeste nebi vas bilo ovoliko.Kakvim se sve lažima služite vi niste normalni.SARA je jeda pošteni komandant koji drži do vojničke časti.To mogu da potvrde svi koji su ga poznavali.Prava GROMADA od čovjeka.Ima on zamjerki ali one vam neće biti drage kad ih čujete.
Jarane zao mi je ako si nevin,sa druge strane ako si zaista pocinio zloicin i naredio nehumane radnje kako se pise nije mi te uopste zao i trebas da debelo odgovaras kao i svi drugi sa svih strana.Samim tim cim si imao titulu komandanta ,generala auttomatski si u bubnju.Nisi licno trebao nikoga ubiti niti narediti zlodjela,ali si bio na polozaju\" Nadam se da ces dokazati da nisi zlocinac prvenstveno zbog nas Sarica i svih oni ljudi koji te znaju sa svih strana! Bilo bi bolje da nisi nikada ni dobio te titule,mozda bi bolje prosao! Ja koliko znam nemoze se postati porucnik za godinu dana,a za generala treba citav zivot,a mozda ni tada! Pozdrav za sve normalne!
Nasa tajna sluzba (ako tako nesto uopste postoji) bi trebala organizovati specijalnu grupu samo za hvatanje ovih monstruma. I to be trebalo biti tajno ko sto su jevreji radili. Samo ga uhavatiti, brzo pred sud, pa na vjesala. To je samo moja zelja, koja znam da ce ostati neispunjna jer nam je svijet zavezao i ruke i noge.
U principu si u pravu i to bi bila nekakva i logika ....ali sta vrijedi kad ih hvataju i ponovo pustaju kao slucaj sa Koricanskim stijenama. Danas je protest pred sudom BiH pa bujrum ko je u Sarajevu neka se pridruzi majkama zrtava .
Neka, neka. Jos jedan je uhvacen. Mi ih trebamo sve pohvatati ko sto su jevereji hvatali naciste.
srbin do srbina, ratni zlocinac do zlocinca, ubice i siledzija...sarica ima na hiljade u genocidnoj tvorevini ko i fasistickoj srbiji.!!!!!!
Fas.sisti moraju bit gdje im je mjesto a to je iza resetaka, svejedno sto si zivio u genocidnoj tvorevini tzv:\"rs\" nije ti pomoglo, jer ovo je dokaz da drzava BiH ima nadleznost na svakom pedlju svoje teritorije ma kako se ta teritorija zvala i ma koliko narod te teritorije ne voli Bosnu, ali jedno je jasno zakoni BiH moraju se postovati i to je neminovno, pa svdjelo se to kome ili ne.