Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolnica Sveti vračevi????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako se u bolnici bude lijecijo nacionalizam bit ce pacijenata iz cijele BiH.
JZU "SVETI VRAČEVI"
Neverovatno, pa zar vam srbi nevaljaju ni kad bolnicu naprave! Otkud kod muslimana tolika mržnja, taki nešto i Kuran osuđuje. Ipak je najbolje da srbi i hrvati daju OTKAZ BiH pa će te onda biti mirniji.
piv.pivpiv.dk ;)
Стоји то да смо за све неуспехе бошњака криви ми из Републике Српске али да дам отказ БиХ тешко. Колико је они сматрају њиховом толико исто и ми срби сматрамо нашом. Недам отказ тебра.
U Bijeljini otvorena najsavremenija opšta bolnica u regionu _________________________________ Ko to kaze, Dodikova propagandna masina Srna? Cuj u regionu? Hajde da je slagao na nivou genocidne usmrdotine, ali ni manje ni vise nego u regionu, *** one Miloseviceve "novinarcice" kako ovi Dodikovi Goebelsi lazu. Kad mozemo ocekivati bajku o nejaci i lavovima u Pionirskoj dolini?
Nek se imaju gdje mliječit ranjeni izdrkani svetosavci koje ne pobijemo u idućem sukobu..........SIEG HEIL izdrkano svetosavlje......pravac Jasenovac na kolac, pa u pretis lonac
Mogao bi ti u bijeljinskz bolnicu na 4 sprat na psihijatriju.
hahahahahaha......jok ja.......nego svetosavska djeca, koju nećemo ubijat, nego ćemo im sjeć udove i pravit od njih nakarade.......SIEG HEIL izdrkano svetosavlje......pravac Jasenovac na kolac, pa u pretis lonac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim ju je Dodik gradio budite sigurni da je 70% para ukradeno.
Izvođač radova na izgradnji bila je austrijska firma "Vamed".
Naravno da Dodik nije izvodio radove, on je samo oprao novac i odrzao govor "o teskim trenucima" :)
"Sveti vračevi"??? Ko su pacijenti?? Indijanci?? :)
Ovdje su neki vračevi znači vrađbine nema tu doktora ni dijagnoze da su neki srečniji naziv dali bolje bi bilo, pa na engleskom i na latiničnom pismu da to bude po svim standardima.
onda slobodno odbij da se lijecis u njoj kada ti zivot bude ugrozen...
@ja i ona, ooooooo nu đavla sto se javlja :o