Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vam je Bog na pomoci.
Rodjeni sam moreplovac ko Magelan, il još bolje ko admiral Kuk. U ravnici usred njiva gubim elan. Nasukan u žitu morski vuk. Ovakve poplave koje se mogu nazvati i katastrofalnim su pošast koja će u narednim godinama biti sve češća i žešća i svakoj normalnoj i savjesnoj vlasti bi prioritet bio pravljenje učinkovite strategije protiv poplava al su oligarhijama važniji novoizgrađeni dvorci iz kojih će y e b a v a t narod u zdrav mozak od bilo kakvih strategija koje poharaju pola države za 2 dana.Majku im silujem nesposobnu!!!!!
Uslje sto ovde niste zabranili komentare, znali ste da ce ove s_eljacine jedva dockat da se nacionalno vrjedjaju. Namjerno ovo radite
Bez COMENTARA,jer prirodne pojave se ne Komentarishu !!!Veliki pozdrav,REPUBLICI SRPSKOJ\" !!!
zahvaljujem se redakciiji SA_X kretenima koji su izbrisali moj komentar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kreteeniiiiiiiiiiiiiiiiiii
ode Mujo u mornare
Pravi bijeljinci,Bosnjaci,koji su zivili u Bijeljini do progona 1992 ,su znali da kanal koji povezuje Drinu i Savu a prolazi jroz bijeljinu treba biti zatvoren i zatrpan.Zato nije bilo poplava.Medjutim,dosli su novi sumnjaci i otvorili barijeru i zbog toga su poplave.Da ne pricam o pitkoj vodi,jer je nivo podzemnih voda dignut\' a Bijeljina lezi na septickim jamama... E moji chobani...
a da vam posaljemo koji tanker iz rijeke,naucite da plivate
Sta je to Bog trebao da vidi??? Sta smo toliko zgresili?? I stvarno nije mesto,a ni vreme takvim komentarima. Ako vec ne mozete nikako da nam pomognete nemojte nam pristajati na muku! Toliko iz Republike SRPSKE!
Bez veze ste,zaista tema poplave a pise se o silovanjima i ye.....u,bez veze zaista,malo koji komentar vezano za temu da bude!
glupani...biljeljina je u BiH a ne u tzv rs
Kakava smo stoka svi redom dobro je pa nas ne potrefi neki asteroid povrsine par stadiona..
Ja mislim da je pravilan naslov \"poplave u Semberiji \" ili Podrinju rs je samo u Banja Luci
Masallah !
\"koliko znam u Bijeljini nema hrvata\" e neka si pokazao sve svoje znanje, magarac jedan. Ja opet ponavljam kao da je vazno ko je poplavljen, jer voda ne poznaje naciju.
Prvo su nas silovali Srbi non-stop, sad nas ye.be poplava.
oni sto ti ye.bu mamu i seku