Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smješna je ova BH 'intelektualna elita', samo da im se uhljebiti negdje i sakriti iza nečijih ledja. I tako vijekovima. Da su im bravarova muda, he he he. BiH je izgleda osudjena da bude vječno država u pokušaju.
E moji Briselci sta vi svasta niste usvojili a IMPLEMENTACIJE NIGDJE NA VIDIKU. Sta ce te poduzeti ako to bude jos jedno mrtvo slovo na papiru?
@mujohecim FBIH moze sama da ukine entitete i D, sporazum na izborima sledece godine tako sto ce glasati za GS,NS...i to je to.
@mujohecim Bio je Hrvatski clan tako kazu za Zlaju .Nisu samo muslimani u Fed. Ne nece niko nigdje da krece nego ce mo moliti Briselce da ostave D,sporazum na snazi samo za Rep srpsku jer eto ta tvorevina vredi kao svi narodi u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pan je piva...valjda evropska piva..ko zna
hahahah joj sta nece izmisliti
trli baba lan da joj prodje dan
Ko je autor "Panevropske deklaracije"? I koje tijelo ju je usvojilo?
https://www.facebook.com/PaneuropaBiH/photos/a.1387476418161151.1073741828.1387474661494660/1401916620050464/