Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ere nek vam je sretno i pogasite svjetla dole za sobom u ercegovini.
ja sam hrvat iz hercegovine, nisam glasovao ni sad na referendumu ni na izborima, ne zanimaju me oni.
hajde bošnje u red pred HR ambasadu i tražite vize nema više mufte kupanja
He he, malo su mi žalosni ovi bošnjački komentari. Te nekakve djetinjaste uvrede, te pozivi na iseljavanje, ti prijetnje nasiljem. Baš ste primitivci. Zar ne možete jednostavno čestitati? Mora svatko znati kakvi ste. :)
o koji manipulatori ovi mediji pa ovo je nevjerojatno što ne kažete da je odaziv bio samo 2,3% halooooooooooooo!!!!!!!!!????? pa sve vam j... pa ovo se poništava svugdi u svitu sam oovdji crvena banda slavi? ne ćete dugo
@SARAJLIJA Nisi ti sarajlija, ti si dosljo koji bi htio da bude sarajlija, mi sarajlije nikog ne mrzimo... bolje ti je idi gu.zi nesto da izljecis te frustracije :)
zajednički što veže hrvate i eU jeste samo ono drugo slovo
čuj 6.000 tolko u mom selu ima stanovnika, pardon seljana
Ma, nek su Bosanci i Hercegovci poletili u Ojropu to je najvažnije. Đe će Ojropa bez te kulture i prosvjetljenosti
je li izašlo na referendum više od 5% stanovnika RH?
kazu bit cemo europa sa jos vise pistolja,sirotinje i dopa ..
Idi odma majmune
MRZIM SKUTORE !!!!!! K I L L ALL THE U S T A Š E !!! S A-X F A Š I S T I Č K I PORTAL !!! Ako nastavite da sirite mrznju, oborit ce vam neki ljudi stranicu ;)
Jedva čekam da Hrvatska uđe u EU, da odem iz ove smrdljive zemlje.
Libo me taki ja sam u NJemackoj
Očekuje se porast zahtjeva iz BiH za prijem u hrvatsko državljanstvo. Ovih dana nervoza se uvukla u mnoge bosanske domove, mladi bosanci i hercegovci traže stare dokumente da vide kako im se dedo izjasnio.
vi primitvni zaostali hrvati što vrijeđate , bošnjake ...obične ste budale....i gori ste od srba....pokažite , da živite po katoličkom uvjernju...pružite ruku bližnjem svom...svatit će bošnjaci kad -tad da ih pravi HRVATI ne mrzi i da ih podržavamo da što prije uđu i oni u EU...onda više neće biti koje ko,