Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS treba demokratizirati, provesti Odluku ustavnog suda o konstitutivnosti naroda i izjednačiti prava svih koji žive u tom entitetu. Primjer tog izjednačavanja je promejna imena entiteta za početak = recimo: entitet srpsko-bošnjačko-hrvatski ili nešto neutralno kao što je drugi entitet federacija .
I ti počeo ko dodik, samostalna! Pa znaš i to je moguće, pošto se zalažete za provedbu Dejtona, i to je predviđeno. Ako se izjasne i usaglase sva tri konstitutivnas naroda i oba entiteta svašta je moguće. Ali sami srbi da nešto odluče, to je prđenje u sviralu, huškate vlastiti narod na nešto što nije moguće, dajete im iluzije radi šake glasova a i sami znate da ih lažete! Pa dokle???
Amerika dala, Amerika uzela! To vazi za \"RS\".
ARTICLE 1 The Parties shall conduct their relations in accordance with the principles set forth in the United Nations Charter, as well as the Helsinki Final Act and other documents of the Organization for Security and Cooperation in Europe. In particular, the Parties shall fully respect the sovereign equality of one another, shall settle disputes by peaceful means, and shall refrain from any action, by threat or use of force or otherwise, against the territorial integrity or political independence of Bosnia and Herzegovina or any other State.
pa sve mogu razunjeti ali ovaj tadic je prtjerao sve granice pa on uporno rs naglasava kao drzavu ili je toliki mulac ili nema covjek pasos. neznamsta radi cik sto se tice dejtona neka krene od sebe nepodnosi bosnjake vidi se po narodnoj skupstini gdje mu je tamo dejton jel ista prihvaceno od strane druga dva naroda nista a o drzavi ako je tako mogu i ja reci da je moj grad u sastavu recimo australije nije daleko samo 20 sati avionom .ja mislim da je tadic jedan veliki nacionalista i njemu nepase ova drzava sta cu mu ja i narodu nepase puno cega
A dobro si reko, garant je Amerika. Pa da vam jos vise Srbiju isitni.
Ovdje mozete naci deltonski: sites.etleboro.com/download.php?id=40 Pa ga dobro prostudirajte. Cak sta vise treba djecu uciti od malih nogu da ga znaju napamet. Tako da im svakojaki krkani ne mogu soliti pamet.
Dajton prije svega garantuje suverenu i cjelovitu BiH (a kako to nacionalni seperatisti slatko znaju zaboraviti). A RS je samo entitet. A bosnjaci NE moraju ni skim silom niti bratski da zive. Mi zivimo u BiH, ako vam se ne svidja sa nama, vozite iz BiH, pa nekom drugom solite pamet.
a kada ce te vi postati drzava,,aaa bajooo.pa vi laprdate jos od knina i karlovca kumeee.pa vi nemate ni srbiju ko drzavu a kamoli sta drugo.vi ce te jos malo otancti i u srbiji a kamoli u bosni
Ko kaze da mi hocemo da zivimo sa srbima i hrvatima na silu ?Samo vi slobodno razgulite za srbiju i hrvatsku a Bosnu ostavite nama Bosnjacima i nece nam biti ni tesko ni gore....
Ne laprdaj....
Narodi se mrze medjusobno, narodi su fashisti, nijedan narod u Bosni ne zeli da se zivi skupa. Bosnjaci hoce na silu da zive sa Srbima i Hrvatima. Nema nista na silu. J.e.b.o. takav brak. Zivio Dejton.
RS se ne moze ugasiti, ne zaludjuj se. Dejton garantuje RS, USA garantira Dayton i to bi bilo kraj price. Zao mi je sto vas vasi politicari zaludjuju. Ionako ste sami od sebe ludi.
Tadicu ako postujes ustav BiH i ljudska prava onda moras da ugasis genocidnu tvorevinu RS u protivnom lazes narod isto kao svi srpski zlocinci.