Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jooookkk Rafi ! Uh, jok je turcizam... Ne postoji Rafi, Biljane mi Plavšić!!!
\" U BOSNI I HERCEGOVINI POSTOJI MREŽA PODRŠKE RATNOM ZLOČINCU RATKI MLADIĆU\". - DOBRO JUTRO, KOLUMBO!!! ;-) - OTKRIO SI TOPLU VODU.
PA KAD TO SVE ZNAS I GDJE SE KRIJE I TU MREZU POMAGACA, STO GA VISE NE UHAPSIS JEDNOM DA SE I TO ZAVRSI. I DA VISOKI MAHARADZA DONESE TE REVIZIJE ODLUKA O SMJENAMA.
sve i da ga sad predaju,...kakve koristi. 15 godina je i budali dosta da skonta s kim mi imamo posla.
niko ne vjeruje da ce se bolje ziviti kad nilskog konja mladica uvate samo ce to biti znak da je srbija odlucila da odbaci bosanske pravoslavce sa svoje grbace i da vjeruju u civilizacijske norme.. toliko..
Uvijek ista priča. Za sve neuspjehe i gluposti koje godinama prave, vade se na iste priče. Sreća njihova što je Bosna puna mamlaza pa, recimo, Bošnje vjeruju kako će puno bolje živjeti kad Ratko bude uhvaćen.
Nije bitno sta se kaze nego ko ti kaze. Od ovoga fasiste nemozes nista drugo ni ocekivati.
SISPUS GA RAFILCINO ! FREE SRPSKA !!!
Svaka cast Raffi,cio svjet zna da nacista tadic licno cuva hitlera mladica vec vise od deset godina a ko prvo taj haski sud ko i EU-a pa ukinuse vize i nitko vise ne s pominje tu evidenciju i daje ultimatum nacistickoj srbiji...ja vise tebi vjerujem neg svim Bosnohercegovackim politicarima!Ko drugo Raffi dobro znas da je u sramnoj policiji genocid tvorevine vise kriminalaca i ratnih zlocinaca neg nevinih ljudi,trece kacavenda je jedan ratni zlocinac,pedofilski siledzija i jedan od najvecih nacista i fasista sto postoji,njega,spirica,debelog fasistu s laktasa,ko i covica bi trebalo vec odavno stavit iza resetaka! DON\'T FORGET SREBRENICA! BiH4EVER!
Ratko Mladic je Bosanac neka ga uhapse Bosanci ...sta Srbija ima sa tim covekom?? On i nije u Srbiji vec u Rusiji ili Iranu