Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
550 mio tona => 3,5 milijarde barela * 40 dolara =140 milijardi$.
Ljudi moji, ja se iskreno nadam da ovo nije bas suplja prica .Surfao sam po intenetu i trazio dodatne informacije o ovoj temi i pritom sam nasao neke starije clanke koji govore o mogucim nalazistima nafte u BiH. Rijec je o oko 600 mio tona nafte koja bi teoretski po sadasnjim cijenama imala vrijednost od oko 200 milijardi KM.(ali samo teoretski) jer eksploatacija najveceg dijela trenutno nije isplativa,ali mozda u skoroj buducnosti Selam Hitri
kakvi smo mi muslimani bili bez nafte?? hehehe dao allaha svaki dan po 10 litara
ne kontam
slomicu i tebe i taj hepek mamu ti jebem ti ces cenzuru da uvodis ma jebem te u glavu takvi kao ti samo saku razumiju
NEMOJTE ME TJERAT DA OVO RADIM I NA OSTALIM TEMAMA, HAJMO SMRT FASIZMU! I NACIONALIZMU, MA TO JE ISTO!
kakva ba nafta kreteni jedni pa u bosni nemogu paprike nici ni sazresti heheh jao kavi ste vi kreteni u pizdu materinu.............. jes eto nafta se nekako slila bas kod nas ima da budemo ko arabija haahha ima i ovde budala u P.M ima da budete svi bogati ko seici arapskih emirata samo prst u uho ili guzicu i eto nafte... nego bagro lopatu u ruke pa kopajte tu zemnlju a ne da zgubidanite pocijeli dan na netu..
Staje bagro vi mislite samo vi imate naftu .. E noje nafta ispod POSAVINE tece bice vadjenja Iz SRPSKOG BOSANSKOG BRODA za pocetak su predvidili oko 50 miliona nafte al nece da kazu tacno koliko ima stvarno hahahahah...
JEBEM SDS,HDZ I SDP
Prosle godine u ovo doba je pocelo sa ublehom o koridoru VC, digla se prasina do neba ali se do nove godine sve sleglo do Nove Godine. Evo vam stoko nova ubleha, da imate o cemu pricati i mastati dok mi krademo i ismijavamo vasu glupost.
EMBARGO
SUPER
A POCELI SU SE JAVLJAT NEKI NOVI KLINCI, NEKI NOVI JAKI MOMCI ZALJUBLJENI U SVOJU KRV! NIJE ME BILO DUGO, ALI OVO VAM JE NEKA VRSTA HEPEKA KAD GOSPODA SA SARAJEVO-X NE PRIMJETI DA JE VRIJEME DA SE UKINU KOMENTARI. IDEMO LAGANO!
1. kako kaze dnevni avaz-to macku o rep! 2. ne mogu da vjerujem da nema nafte kod velikih hrvata i domobrana iz hercegovine, ali imaju oni para od Marije?!