Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko je donirao neka ga Allah dž.š. sačuva na ovom i onom svijetu
Baka Prasac reče da neće donirati Turcima jer su ih držali pod okupacijom 500 godina,a od 2 miliona pratilaca ima najmanje milion retardiranih Bosanaca koji ga prate.
Pa držali su i nas u okupaciji isto toliko. Gore su se ponašali prema Bošnjacima muslimanima nego prema srbima za vrijeme okupacije. Ginuli džaba za njihove interese po svijetu.
Balavo zatrovano vanago.Nedavno jedan profesor iz Srbije gostovao na jednoj televiziji i pričao kako mu je prađed pričao da je laž sve što propagiraju i da im nikad nije bilo bolje nego pod Turcima,nego su se upleli u vjekovne laži a znamo i zašto.
Poštujem sve ali pomozi.ba najsigurniji.
Samo pomozi.ba ove Islamske zajednice i ostali lopovi ništa.Pazite samo ovo je idealna prilika da se lopovi bogate.
pitanje hoće li Turci prosljedit novce Kurdima?
Uplatio sam idemo dalje, ali na kraju teksta ste napisali učestvuje Država Bosna i Hercegovina. Ispod toga CZ FBiH i neki timovi iz Sarajeva. Sto nece te da napišete da idu i timovi iz RS ? Jel to nesmatrate RS dijelom BiH ????
Hajmo ljudi kad mozete nehlhebarima na tik toku bacat pare. Mozemo i ovdje ljudima kojima je bas potreba pomoc. Prije svega radi se o prijateljskoj zemlji.
Bakir bi trebao halaliti jedan milion km za Tursku,bar malim djelom da se oduzi i vrati sav onaj novac sto je Turska dala Aliji u ratu
Zasto mi kad s mobitela pozovem na broj dat u clanku glas kaze: zao mi je nemate odobrenje... (kakvo odobrenje?)