Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Los zerbos bil ga ti primio jarane???
K.u.r.v.e iz Sandzka su krive za to, prosle godine sam cuturio jednu \"sarajevsku\" droljicu i kad saznah da je iz Sandzaka 3 put sam se testirao.
Samo vi lazite narod i dalje,ja koliko znam u Ratu se niko nije testirao kada je trebala krv za ranjenje niti se ikada krv testirala a i vi to znate,druga stvar igla 99.9% prenosi virus dok hetero ili homo zavisi od stadiuma prenosi od 0,01 do 1% Ne razumijem i nakon 30 godina postojanja ove bolesti u BiH je jos uvjek Taboo tema i narod jos uvijek vjeruje da je to samo bolest Homica dok ja mogu da garantujem u 60% slucajeva su doktori zarazili narod od krvi,preko igala pa sve do kljesta za zube,operacija itd.
@Gay PRIMIIIIIIIIII MEEEEEEE
MRS STOKO OCU DA GA PRIMIM
volim ga primat, primat !
prvi!