Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Subhanallahi vel hamdulillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber !
Mentalnih opium
Rijeke od vina svima
Islam je ljepota da je nema vece a ovi sto pisu da su muslimani teroristi oni veze nemaju jer covjek vjernik musliman koji vjeruke iskreno u Allaha i koji klanja nikad nece sam sebe ubiti ili nekog drugog da ubije, jer namjerno ubistvo je zagarantovan dzehenem a samoubistvo isto tako jer ti nisi niko i nista da sam sebi uzimas zivot jer ga ti nisi ni dao nego Allah i samo je On dostojan tog da ti uzme zivot :)
Mentalnih opium
@alenZ.21 Jesin li se ikada upitala, zasto ljufi na ovon svjetu, i sa diplomom.? Ubijaju drugi ljudi i viku allahu akbar ? Da li to nepise mozda nestoji. bukvalnou toj svetoj knjigu ...?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muhammed prvi čovjek u svemiru. :-)
sve ovo što pišu da je dobro za mozak uzimaju iz namaza. i za tijelo-svakodnevna vježba. uz održavanje lične higijene
zene jesteli pravile halvu da kuca zamirise
raja kad pocinje ramazan jel zna neko?