Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece Srbi jarma nismo mi vaske kao vi Slovneci Yuga vam je bila tijesna, sada ste sluge NATO i nista vam nije tesko..ginut u Avganistanu i Iraku!
Na niske grane smo spali kad nam mali supci slovenci od nekoliko stotina hiljada odredjuju sta smo, ko smo, koliko smo, itd. Uzgred, na nekim mapama, njih su vec pripojili austriji, stvarno smijesno vidjeti te neke mape...a pri pomenu iste, svi misle da je ceska ili slovacka, niko nikad cuo za njih, dalje od Austrije. Elem, nek svi na svijetu sve bolje znaju od nas samih, vala...zalosti. Mali supci koji su se zaduzili do grla a putevi im ko turske kaldrme pa naplacuju harac od putarine za put za prepisati, i onda oni nekom palamude sta je trebao!!! Zalosti i jada, brate mili!!! Toplo preporucujem da zajedno sa Inckom idete u Korusku pa tamo malo austrijancima pricate sta treba i kako treba. Ehhh...tamo ste manji od cvora na konjusarskom ularu!!!
Cucemo na sudjenjima Karadzicu ko je bio vasa logistika, kada i kako. Ponesto znamo iz dijamantskih afera onog HR generala, kako se ono zvase, pa onda Spegelj...a Iran, Saudi Arabija, Alijini milioni...valja ratovati cetiri godine!!!
Kad napises nesto istinito, komentar ne prolazi. Al samo da se zna, sigurno ima i te kako dokaza i o vasoj logistici.
Pop.usis \"muslimanskim budaletinama\"!!!!!!!!! JASNO? Pas ti mater genocidnu!
A odakle je dolazila tvoja logistika?
Koliko su smijesne ove musli-manske budaletine sa svojim komentarima..... \"iskren i pravedan\" im je samo onaj koji prica pricu koja se njima svidja. \"Sud i sudstvo je dobro\" samo kad optuzuju i osudjuju ljude koje oni mrze. \"Visoki predstavnik radi svoj posao\" samo kad namece odluke koje njima odgovaraju. hhahahahahahah koje ste vi budaletine....loy.ave i pogane.
SVAKA CAST JELKO, ISKRENI PRIJATELJU BOSNE I HERCEGOVINE I COVJEK U SVOM SMISLU RIJECI! HISTORIJA CE PAMTIT JELKA JACINA KO PRAVEDNOG I ISKRENOG COVJEKA!
Zasto bih se ja osjecala da pripadam genocidnom narodu ,jel to zato sto sam Srbkinja .Ja nisam uestvovala u ratu ni na koji nacin.Zato mislim da je vasa teorija da su svi Srbi genocidasi je glupa i zaostala.A ovog Kacina bih poslala u PM.
ha, ha vidi ovog strucnjaka sa fakultetom odbrane i zastite, mu, mu, mu
Kacin, jedini iskreni covjek...a sto ovim genocidima smjeta i dlaka na qrcu...hehehe je.bi te se! Tko vam je kriv sto morate citav zivot i pokoljenjima da se pravdate sto ce te nositi epitet GENOCIDNI!.....fujjjjjjjjjj
Jelkooooo becko konjusaruuuuuu, popusi nam kurcineeeeeeee!
Ovo djubre Jelko Kacin je i predlozio rezoluciju u Srebrenici koju je usvojio Evropski parlament.
Ovaj Kacin je zesci majmun.
Sada se vidi kolika je bila velika laž koju je Slobodan Milošević stalno ponavljao kako Srbija nije bila za rat. Pa, znalo se to da to nije bilo moguće bez Srbije! Znalo se da je ta srpska vojska preimenovana i izvučena iz JNA. Znalo se da je cijela logistika dolazila odavde. Znalo se da su granate koje su padale na Sarajevo odavde dolazile. Znalo se i da su odavde autobusi i kamioni odlazili u Srebrenicu kao logistička pomoć za transport tih ljudi koji će biti pobijeni. Sve se znalo. Ćosićeva uloga Nekoliko dana prije usvajanja Deklaracije o Srebrenici, u Beogradu je bio premijer RS Milorad Dodik. \"Otac nacije\" Dobrica Ćosić tom je prilikom rekao da je Dodik najizrasliji srpski političar. Šta to znači? - Pazite, Dodik je sada tamo novi Karadžić. On ne vuče nikakve poteze sam. On za sve što radi ima podršku iz Srbije. On kada ovdje dođe, on je počasni gost. On se svuda pojavljuje s predsjednikom Tadićem. On je taj koji je ovdje došao da rehabilitira Biljanu Plavsic.