Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini pravi kandidat koji nije na budžetu i finansira sam svoju kampanju jeste Mirsad Hadžikadić! Lider kakvog čekamo dugo vremena!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Konačno imamo pismenog kandidata za Predsjedništvo - pametan, rječit, ugledan, sa međunarodnim iskustvom i neko ko je sve u životu postigao svojim radom i znanjem!!! Ako Bosanci i Hercegovci ponovo izaberu nacionalističke stranke, onda BiH nema pomoći !
Ja mislim da je 33%
Vidi sto Kliks redakcija dize drzavni prosjek
I svih 2,82 posto se zaposlili kao dirrktori državnih preduzeća.... Fadcunantno !!
Izgleda da si i ti neki direktorcic....????
Jel ta brojka se i odnosi na Drzavne sluzbenike? Jer ako nisu njih brojali silne policajce onda to skace na 40%.
Ne lažite, samo u RS živi 500 000 nepismenih i polupismenih.
Važno je da znaju zaokružiti na glasanju ha ya
Bosnjakinje (one starije)
2.82% nepismenih u BiH? Da i vama nisu ukrali, recimo, 550.000 listića? Ili, ili, ili još bolje, 70% OSTALIH nepismenih nije ni shvatilo pitanje?
Jako glupi komentari. Prvo vi sto komentarišete naucite sta je nepismenost. Nepismenost je ne znati citati i pisati. Drugo, vecina ljudi ne obraca paznju na pravopis na internetu jer je nebitno. Takodjer to sto neko govori nuto, njiha, i tako to, nije nepismenost nego dijalekt, vi iskompleksirani graDZani.
Dijalekt prijatelju. Napisao sam ovako jer preferiram to. Drugo je izgovor i dijalekt. Uostalom, procitaj nekad stare spise i knjige bosanskih pisaca. Rijeci poput njiha su jako ceste. Stvar je u tome sto je kod nas takav mentalitet da se osobu sa sela automatski smatra zaostalom, pa samim tim i njihov izgovor
Ukratko, ne lupajte gluposti nego upitajte nekog magistra književnosti sta vam moze reci o ovome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
možda smo polupismeni ali zato imamo travničke doktorate :)
rece idiot koji ima 3 srednje bravarske, koji pije kafu od mamine plate i nista u zivotu ne radi. smeta ti sto se neko snasao?
@Cybercoo nisi se valjda prepoznao? ti si zasluzio čak i pravu diplomu, vidim da znaš skoro sva slova. od iduće stranačke donaciji postani akademik :)
Ocigledno autor clanka nije hodo po vrletima bosanskim. Tu svakom drugom treba pola minute da napise svoje i i to velikim stampanim
Ako je sudit prema klix komentarima onda je barem 70 %
greska u koracima , pismeno je mozda 2.82%