Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira šta ko misli o ovoj zeni ovaj puta je rekla istinu. Mislim da CEMT niko nikada nije dobio bez da je platio mito u iznosu gore spomenutom.
nosi te ovu dusmanku sa ove stranice
Tema je CEMT i totalno je sve korektno rečeno. Ne mogu privrednici da izvoze robu zbog ovakvih muljanja, halo
Duso sreco nemoj da ides mojom ulicom... stvarno nemoj ni u ludilu nemoj mojom ulicom...
cao ljubljena hocemo li danas isto kao i juce , i u istoj sobi cekam te oko 19:00 kod boske imacu zeleni gornji dio trenerke , jos nesto ne brini ponjio sam sa sobom upravo isporuka stigla
Ma sta cu hodati Teh... ovaj Sarajevom - ne zna se jel vise pravog smeca ili ljudskog smeca... Ja ko gospodja setam Banjalukom, a kad mi dosadi BL ja se spakujem i idem o BIH trosku po Evropi, Americi ... sad ce Bozic moglo bi se u shopping po EU - meni sa diplomatskim pasosem taman ne trebaju vize. Ma vi Sarajlije ste pravi - kako mi samo date ideje! Ajde sad platite porez - kad vec idem na put da se nakupujem...
Samo ima jedan problem nesmem ulicom da hodam bez milicije al nadam se da ce se i to brzo resit tj. neko ce me ukokat
Da imam neku st.var da me zaboli za vas... Ja zivim u BL, imam kancelariju kod Dodika, a u Teheran... ovaj Sarajevo dodjem da vas za.je. bawam i dobijem za to 7-8.000 marki mjesecno... Sarajevo - ljubavi moja! Voli vas vas Dusa!
Bjez Dusanka eto Chucka
Duki, ajmo na fuka?
Ma vidim ja da mi je ova rugoba poznata,ljudi to vam je VJESTICA IZ BLERA
OPET SE OVA RUGOBA OD ZENSKOG MUTANTA JAVLJA, ZAKLJUCAJ SE U MRACNU SOBU BEZ OGLEDALA I NE IZLAZI IZ NJE
Sjooo nakaze, grob te j**bo...ista onaj lojavi prasac Dodik... k\'o da ih je ista majka rodila
Dušanka šta je sa tvojom platom, je li baš pošteno zarađena? Za šest mjeseci 48000 maraka. Za lijekove ti trebalo.