Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postajemo bezosjecajno? Brate, davno je ljudsko drustvo postalo bezosjecajno
Poznato je da je u svijetu daleko veći broj suicida kod muškaraca. A isto je i poznato da su muškarci sami sebi izgradili sistem u društvu gdje muškarci ne trebaju da iskazuju svoje emocije, a ako isti to rade onda su p*deri, p**ke i time pokazuju svoju nemuževnost. Sasvim očekivan ishod. Žene su sklonije da potraže pomoć.
Kod radikalnih feministkinja to je normalno
e ne vjerujem u ovaj broj,da se bas toliko ljudi ubilo
Ozbiljan doprinos borbi protiv nezaposlenosti
Kako to 80% muškaraca a ženama mnogo teže i žene mnogo više ugrožene?
Jer smo uspjesniji
Dohakale žene muškarcima
Kokuzluk kriv vece rezije i hrana nego plata...
Gdje ste feminjare nesto vas nema da prokomentarisete
Razliciti su razlozi moze biti I neizleciva bolest -rak Ili usamljenost(osecaj napustenosti od svih) . Kod mladih to budu cesto neuzvracene ljubavi Ili raskidi.
98% zbog ?!RVI
iskušenje veliko za svakog,ali.covjek bez istinskog vjerovanja i znanja da je ovdje privremeno ne bi trebao ovo da uradi,sejtan ljude na stranputicu vraća
Ćiribu ćiriba