Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......9570 glasača, a naprava gužvu ko da ih je najmanje milion:)))
jedna od glavnih stavki u kolindinom programu je mijesanje u unutrasnja pitanja moje drzave. zato sam ja danas otisao i umijesao se u unutrasnja pitanja njene drzave zaokruzivsi ivu. kad minderaski okupatori moje drzave odje**u iz nje i u njoj bude minimalnih uslova za zivot, vratit cu im njihovu putovnicu, na kojoj im hvala.
Mogu li i ja glasati? Nemam hrvatske putovnice, nisam je uspio izvaditi (kad se moglo). Iako živim u BiH, dišem bosanskohercegovački zrak, živim na teritoriji BiH, (volio bih da) radim u bosanskohercegovačkoj firmi, smatram se Hrvatom i zanima me stanje u susjednoj zemlji od koje mi zavise životni uslovi. Identitet mi je bitan, ostalo je sve u 2.planu....
Da sam Hrvat, nisam....na popisu sam stavio krompir