Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulazi covek u servis za mobilne telefone i rece: - Daj molim te, ugradi mi srpski jezik u telefon, zamalo ne ubih zenu i kuma !! - Kako ? – upita serviser. - Evo ovako je bilo: - Moja zena, frizerka, posalje mi poruku: – Imam dva sisanja, i satiranje – zakasnicu kuci..! - Nakon pola sata salje mi kum poruku: – Jao kume, ala kuma dobro sisa …!
like ko kuc(ć)a
;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a postajemo gluplji i gljuplji
a sve se kuka kako se nema...
Čemu tvoj komentar? Jesi li mislio ispasti pametan ili šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ti si za čitav jedan narod rekao da je glup, te da se stidiš što pripadaš "našem" narodu, ničim izazvan. I onda u to umiješaš Islam i počneš nešto vaziti što nema veze ni sa čim. Eto te pa živi tako.
imas Facebook..jes vidio ono na Facebook-u..cujemo se prek Facebook-a..joj kakvu sam sliku vidjela na Facebook-u..haha da vidis ko mi je komentarisao sliku na Facebook-u..joj koliko sam lajkova skupila sa onom slikom u gacama na Facebook-u..AJD PLS MI LAJKUJ SLIKU KUPIM TI MILKU MAJKEMI CMOK..................................................................FacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebook
Zalost i tuga...al realno ja sam u najboljim godina, ne radim, imam racunar i internet prikljucak i umjeto da radim i da placam porez i doprihode sve...da pomognem ovoj zemlji da izadje iz mraka ja sjedim kod kuce i komentarisem po klixu vijesti...TUGA JAD I CEMER :(
Prosječna cijena mobitela veća od prosječne plate To niĐE na svijetu nema -.-
Kakva je to analiza interneta ako se ubrajaju samo xDSL, wireless i optiku direktno do "posljednje milje"? Svaka takva analiza je nemjerodavna ako se ne uzmu u obzir korisnici kablovskog interneta, kojih je danas puno više nego onih koji koriste gore navedene metode.
Ja, Bosanac u
musliman.
ma pola od ovoga, i internet i mobitel,spadaju na korisnike u drzavnim,federalnim,republickim,županijskim/kantonalnim,općinskim institucijama itd itd pa vi sad skontajte koliki je to broj.
Pretjerivanje je i mobitel i net. Luksuziramo previse :)
Sve je dobro dok je u granicama (potrebe)
UBI NAS OVAJ WI FI !!!
Nije 3,5 miliona korisnika nego 3,5 miliona aktiviranih brojeva. Pola od te brojke ide na službene telefone službenih parazita u državi.
Sve se nema,a nosaju se smartphoni od 800 km pa i više
U mene onaj od 1KM na 24 mjeseca. Da vidiš jes pametan, zna primit' poziv, poruku, zna i uputiti poziv, poslat' poruku, pa i bilješke i kalendar ima da me podsjeti na neke bitne događaje. A tek što me probudi ujuto, ih. A vala i na internet se more nakačit' kad mi šta treba. Jedina mu mana što s mu jekran i kamera upola manji od ovoih beztipkastih :)
Pa normalno da je u porastu upotreba kad ova jebena dopuna svaki nad samo manje traje, pa se mora non-stop dopunjavati da mi vazi broj, i ako uvijek ima na racunu, budalastina...
Internet je postao potreba a ne luksuz
djeca po 6 godina nosaju telefone od 100+ KM