Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba uhapsit cetnika aleksandra vucica cim kroci u BIH zbog ratnog zlocina u posticaju evo dokaza crno na bijelo https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Juce procitah na portalu E-novine da je, izmedju ostalog, kao dokazni materijal na ovom sudjenju i neka djecija zvrljotina gdje su kao bajagi prikazani: kolona JNA, zgrade u Tuzli i NEKI COVJEK!!!! Ljudi moji ja suda i qurtza! Hej, dijete nacrta nesto i oni to donesu na sud kao DOKAZ.
Pa na faci mu se vidi da je nevin covjek.
Glavu gore komadante, uz tebe smo!!!!
Odgadja fasisticka smrdija odgadja da nebi morala platit ostetu patrioti Jurisicu.
Ljudima je zabranjeno da se brane u rodjenoj kuci.
A koji si k***c išao u Beograd, kad znaš da srbi hoće uhapsiti svakog ko je bio iole aktivan u ratu u BiH na strani Armije BiH.
covjek dokazao nevinost,al dzaba izgleda...
E ovo je cist primjer izivljavanja na nevinom covjeku, al hajd bar moze kuci doc pa sa slobode da se brani...