Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slucajnio otvorih... ...a levata u ovim komentarima... a da Bosnjaci...oprosteno...oni su jos maloljetni... pa Srbi imaju 2 medju top 20 naucnika u istoriji svijeta...a Bosnje...samo ste srpske sljive kupili i pakovali turcima u vrece...hm..i to je nauka...stoji
divi u ovog peskica resoa:))koja je ovo sramota .dajte maknite ovu sramotu!!!
Da ima nauke RS danas nebi postojala...kakva je ovo gluma? bosna je propala a zbog koga?
U cemu su naukovali,pravljenu kandila...?
Ne dozvoljavate komentare na vijest o smrti glumca Petra Kralja,glumcina.Nema uloge koju nije majstorski odigrao.Laka mu zemlja.
Nauka sa praktičnim rezultatima u Srbiji i \"republici Srpskoj\" nije moguća, jer ako bi stvarno zaživjela u praksi, došlo bi do raspada obje alkoholičarsko-narkomanske genocidno-mafijaške tvorevine, i tu dalje svaka priča prestaje.
Ubleha...
kako nema ni jedna bosanska zastava heheheheheh
@Ok hehe, samo ti kopaj, ja svercanjem karata za sutrasnji mec vec zaradio necijih 10 plata, libo me, a ni oro\' ni kopo\'!
Jeste da je pozitivna stvar ali i sami znamo da Grcka ima najvise naucnika na svijetu pa opet ne da samo sebe vode u propast vec vuku dole i Njemacku! Nema hljeba bez motike ljudi!!!
ovaj svijet nema alternativu postojanja bez mladih naučnika iz Dodikstana?!
Koliko mladih genocidaša na jednom mjestu