Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
silovao u ratu dvije zene (presudjeno) i jos skoro sigurno desetine sto se ne moze dokazati, ali i da su DVIJE, kako ima volje da zivi vise? kako moze da zivi s tim? da spava, da jede, da prica?
Ko razmislja kao ti ni ne uradi takve stvari. On je uradio i vjeruj da je to njemu ponos, i njegovim bliznjima, jer on nije silovao osobe, nego tamo neke uljeze iz Anadolije, takav je to ugao gledanja, nazalost.
gledaj face jbt, divljak iz šume
Treba njega u zatvore kod Ratke i Radovanke da zivotinja osjeti sta je radila.
U zivotu patio,u paklu gorio !
ocito ga savjest proganjala pa se predo smrdin
To je ono sto fali u ogromnim kolicinama na Balkanu je Svjest! Zivotinja vise svjesti danas ima nego ljudi! A ovom zelim, da mu qita istruhne al polako godinama!
Savjest nije sigurno.
Predao se da ga puste nakon malo lezanja,onda nece morati bjezati i skrivati se.
Treba njega u Zenicu, da mu oni čakijaši pokažu šta je zatvor i šta je tortura. Poslije toga mrava on više zgazio ne bi.
Ima njusku onog Stevandica
Nije imao šta da je. e nego morao silovati, ubi se jado
Gledaj glavuše i coconje ... u ćuzu s njim ...
Ovo ‘eroj?!
Glavusha ko kod Mladica - znaci "'eroj" tamo za sve generacije, a posebno za mlade narastaje. Kao sto su im sada eroji i Draza i Nedic i Kalabic. Ne stide se oni ovakvih silovatelja i ubica i porucuju stalno da ce sve ponoviti. ALi kad pitas za sud onda kazu da je nepravedno
Predo se da bi bio eroj kod svojih
Kad ce ovako Stevandic i vozač crvenog kombija?
Genetika !
sto ga ne posaljete u zenicu