Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmah to deportovat u bošnjakistan, tamo po mentalitetu i pripadaju.
..znas sta kazu u banjaluci ? za qu.rac me povuci ...
Niko nas neće protjerati iz Republike Srpske! Mi smo ovde ravnopravni gradani,bez obzira sto smo porijeklom iz Somalije,Pakistana i Alzira,zelimo svoja prava,zelimo šerijatsku Repuibliku Srpsku!!! Zivio Boko Haram.zivjela Islamska Republika Srpska! Braćo Alzirci,Pakistanci i Somalijci dodjite u nasu Islamsku republiku i osjecajte se kao kod kuce. Selam!
Strani državljani iz Srbije ne dolaze u tzv,RS.?
svercuju genocidasi u Europu...oruzje,ljude,drogu,prostitutke....A sta ces,srbin vlah ostaje srbin vlah!Terorista,Lopov,prevarant,ubica,silovatelj,sadista...sve najgore...