Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bih da grijesim al cini mi se da smo se prerano opustili al et
@advokat123 covjek je bio rizicna grupa
@fbUser1555333963 pa šta to treba značiti? Sigurno je 60% stanovnistva ove zemlje u rizicnoj grupi - visok pritisak, dijabetes, hronicne bolesti i slicno.
Eto a ovi kad zabale sa komentarima na klixu, nije to ništa to je gripa to je zavjera, nije to ništa to samo malo pecne.
@ZubanB Ja kada sam to govorio, lupali su dislajke, kao prenapuhano je ovo, nije opasno ha hu, viroza ko vioza, moliti Boga samo da ne bude drugi val...
Počivao u miru!
Neka ti je laka zemlja bosanska
PUSTITE LJUDE IZ DOMA BJELAVE!!!
Treba pisati Banjaluka, jer je to ispravno od banjaluka u banjama... Banja Luka je četnički naziv
bit ce poznat po tome da je lijecio bez ozbiljne zastite i izlozio se zarazi
@bosnavazda sad ce se dodik okoristiti i reci kako se zrtvovao za samostalnu rs
@bosnavazda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pola im bolnice zarazeno ...
Saucesce familiji,laka mu zemlja bila!
Pokoj mu duši!
Zbog Sebije!
Je li ljudima više došlo u glavu da ovo nije bezazleno? Ako je vama bezazleno da sin, majka i otac preminu zarazeni koronom u 10 dana u Banja Luci, onda nešto nije u redu s vama. Citam toliko ljudi misli da je ovo sve laz, bojim se takvih likova.
@grado1 naravno da ne treba histerisati, ali moramo imati dovoljno odgovornosti i prema sebi i prema drugima. Mozemo govoriti o problemu, bez da ga preuvelicavamo ili da ga negiramo. Negiranje problema je ljudski mehanizam brobe sa stresom. Pravimo se da to ne postoji da se bolje osjecamo.
Sta nam uradise 5G, chemtrails, gay zabe, masoni, iluminati, milijarderi i stedne sijalice. Sve to je uzrok korone, samo ne Kinez koji jede sismise. Xi Ping likes this.
🔪⬅️Snjokosjek
Šefik i Dragan heroji!