BiH
18

U Banjoj Luci plakati s porukom Igoru Radojičiću

FENA
Foto: RTV BN
Foto: RTV BN
U centru Banje Luke oblijepljeni su plakati na kojima je poručeno poslaniku SNSD-a Igoru Radojičiću da je “svojim posljednjim političkim potezima izgubio kredibilitet kod građana”.

Na plakatima je potpis pokreta Revolt BL uz poruku: "Obećao ti Baja da ćeš biti gradonačelnik?! Nećeš!!!”

Radojičić je na plakatu predstavljen "kroz historiju", krivuljom koja je u padu.

"Želimo da poručimo gospodinu Radojičiću da je izgubio i poslednje zrno kredibiliteta u Banjoj Luci. Vi i vaši nalogodavci više nikad nećete dobiti ni jedan glas u Banjoj Luci. Vi ste imali priliku da se distancirate od katastrofalne politike vaše stranke, propustili ste to. Neće vam to nikad biti oprošteno", stoji u poruci koju su iz Revolta BL, uz fotografije plakata, proslijedili medijima.

Plakati Revolta BL su reagiranje na najavu poslanika SNSD-a Igora Radojičića da će napustiti poslanički klub te stranke u Narodnoj skupštini RS zbog problema koje ima “sa svojima” u SNSD-u, ali je na kraju Radojičić od nje odustao.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Radojičiću ponudio da bude potpredsjednik partije, zadužen isključivo za kadrovska pitanja, ali da on to još nije prihvatio.

Dodik je za Radio-televiziju RS naveo i da Radojičić nije u pravu za većinu svojih primjedbi i da nije korektan način na koji ih iznosi, ali da “ ne žele da te primjedbe i Radojičić ostanu mimo odlučivanja”.

"Ova priča u vezi Radojičića je nepotrebno na dnevnom redu i previše dugo traje ova trakavica vezano za priču šta se dešava", rekao je Dodik.