Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al u sarajevu ima sah da nam otvore
Kakva je ovo teretana nema 10 šipki zavarenih odmah 35.000 KM. Pa dobro, jesu li oni normalni? Ili smo mi tol\'ko praznoglavi da fakat mislimo da je to koštalo toliko para? Pa komplet teretanu zatvorenu sa svim spravama i tegovima možeš za ove pare kupit -.-\'
nemogu da vjerujem koliko ovdje ima prije svega seljačina a onda neodgojenih ljudi...zar ste toliko jadni da širite nacionalnost i u sportu...sve najbolje momcima iz Banja Luke i naravno svima koji podrzavaju SW...:))) pozzZ iz Zenice :)))
Mene ricinus ne moze otvorit
Ma neme veze, zato ce u Sarajevu otvoriti poligon na otvorenom za sve sjedece, a bogami i lezece sportove, po uzoru na svoju vrijednu is-lam-sku bracu, jer samo u tim ubogim disciplinama imamo sansu da postanemo velesila. P.S. Pitam se da li je moguce igrati sjedeci fudbal, onda bi se definitivno plasirali na neko prvenstvo?!
Dodi ti u nicaze pa reci to bilo gdje cigo jedan da te vjesamo na vrbe na smetove ha ?
Stvarno me interesuje, ne zezam se, jel\' se kaze \"U Banjoj Luci\" (kao sto je naslov), ili \"U Banja Luci\", ili \"U Banjaluci\"... hajd\' majke vam, sta je ispravno.. (meni to u Banjoj Luci zvuci nekako ljakanski, ali mozda grijesim)
Mi u sarajevu umjesto ovoga imamo razvaljene tobogane, ljuljacke i klackalice, pa bi se moglo mozda i reci sami svoji majstori il ti ga papci
Joj pa nabildat ce nam se lesinari HAHAHAHAH :D
u Beogradu ima na 15 lokacija :) Mislim da su od nas videli! :P
Teretana?? ovo je gimnasticka sprava..indijanci! gdje su ovdje tegovi ? ps teretane su za profesionalne sportiste i papke :))
manje dzamija,vise teretana.nemam nista protiv bozji kuca,ali za omladinu teretane.
Svaka cast za ovo.Ovako treba u svakom gradu da se malo djeca i ljudi aktiviraju.Siguran sam da je extra investicija ulagati u ovako nesto,a i cvrsto je tako da se ne kvari kao dosta toga....za zdravlje,agilnost,istezljivost,snagu i uz to naravno dobar izgled.Kako sam upoznat ima u Sarajevu samo ispod porodilista jezero,ali drveno i sve je odmaknuto jedno od drugog,sprava razboj je presiroka,a vratilo debelo(pucaju brzo zuljevi ko nije naviko)...to naravno nije ni priblizno ovome,razvaljeno je dosta toga(naravno jer je drvo).Mentalitet nam je takav da ce svako odmah pomisliti sta ce nam ovo,bolje da se pravi autoput ili sl.Uglavnom to su ovi sto samo ljencare. Sportski pozdrav!
@ qp Pa razlika je u tome sto je, Vlah covjek, a majmun si ti...ha ja ;)
da nije dodik za vehabije otvorio fitnis ili za ravnogorce
STO HAMSE SAD SVR+AVAJU SAMO TAKO HAHAHAH
Jaćimović d.o.o.