22 sprave na 13 lokacija
2

U Banjoj Luci otvorena još jedna teretana u prirodi

Piše: D. T.
Foto: Klix.ba
Na putu prema banjalučkim Šehitlucima danas je svečano otvorena još jedna teretana na otvorenom, koja će služiti za vježbanje rekreativaca i aktivnih sportista u Banjoj Luci.

Prilikom današnjeg otvaranja održana su i takmičenja u disciplinama na razboju, vratilu i slobodnom stilu, a neki od učesnika došli su i iz drugih gradova BiH.

Načelnica Odjeljenja za društvene djelatnosti Administrativne službe Banje Luke Ljiljana Radovanović je navela kako je za ovu teretanu na otvorenom izdvojeno 25.000 KM.

“Nova teretana ima 22 sprave na 13 lokacija, a ovo je nastavak naših napora da obezbijedimo što bolje uslove za sportske aktivnosti u našem gradu”, poručila je Radovanovićeva.

Ona je dodala kako su sprave za vježbanje postavljene na deset lokacija na potezu od skretanja za Hidrometerološki zavod do skretanja za Trešnjik, te na tri lokacije na samom brdu Trešnjik.

Podsjećamo, ovo je druga teretana u prirodi koja je otvorena u gradu na Vrbasu. Prva je postavljena u novembru prošle godine uz pješačku zonu između Rebrovačkog i Venecija mosta, na samoj obali rijeke Vrbas.