Mjesečni boravak do 1.250 KM
5
U Banjoj Luci otvoren novi luksuzni Dom penzionera
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je za Miletove krimose tj za njihove tate i mame a vi ostali rovite po smetlju i ne zaboravite vi ste srbi ponosni.
ha ja...nalo ponmalo pni otvaraju nove ustanove, evo u B.Luci ovo, jucer u Bijeljini novu bolnicu....kod nas u federaciji NISTA!!!
da,lijepi smjestaj za ubice,plackase,genocidase i pravoslavne Turskociganske srpske teroriste
Ge.nocidaši izumiru, to su sve topdžije i snajperisti koji su 90-e imali 40 godina a sada u penziju sa 65. Umirite lagano na krvi i tuđoj muki ste čitav život proveli.
Nije to tako loše ako nude posebnu njegu staraca koji, recimo, boluju od parkinsona, alchajmera i sl. Znam da u Austriji takva posebna ustanova ide oko 1,500 eura mjesečno. Ako je to samo za zdrave starce, za te pare mogu ostati kući i platiti kuhara, sobaricu i med. sestru.
tako je Stano! dobro si skontala..das krmencetu iz Laktaša stan+penziju.. a on tebi zauzvrat boravak u domu za života+švedski sto i kablovsku sa svim mogućim serijama(srpskim, španskim, indijskim, japanskim...turskih nema jer ih krme ne voli pa ćeš ih gledat na onom svetu) P.S. krmak je široke ruke..garant dobiješ kremiranje gratis!
Dom je odlican i nasi ce u domu biti odlicno. U Svedskoj i Austriji nije regulisana pravna zastita stanara doma. Da li je to regulisano ne znam, ali za sada kako je pocelo obecava.
ugodan smjestaj za pljackase,u.bice,pravoslavne teroriste koji su u Bosnjackoj krvi fo ramena
jos jedna pljacka dodika i njegovih kriminalaca. sljedeci korak je hodanje po banjaluci i ostalim privlacnim dijelovima shumske i nudjenje od baba i djeda da prodaju/daju svoju imovinu za male pare u zamjenu za smjestaj ovdje.
\"... a onda se više od decenije čekalo da se osigura novac kako bi se sanirao, jer je MUP nakon iseljenja iza sebe ostavio devastiran prostor, odbivši da isplati bilo kakvu novčanu nadoknadu.\" Policija = najvece smece u BiH danas.
Ovde se snima expendables 3
ha ha ha jesu ludi ovi bisr ko ce im to placati kad sve kosta ko u njemackoj
SVE SE NEMA ŠAMPONOM SE KUPA