Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glup clanak skroz sta ima veze ako je vezan za znak - ne skriva znak, ne ugrozava bezbjednost izgleda da je novinar malo naklonjen formalizmima pazi, jedno jutro ces se probuditi kao robot
sta je problem sa vezivanjem bicikla za znak? ja reko bila neka kradja ili nesto.....tekst glup kao da ga je sportska redakcija pisala. gdje god sam bio po svijetu, bicikla su vezivana za znakove, parking satove i slicno.
Sa aspekta turizma komentar je na mjestu Ali ima jedna mnogo važnija stvar u ovome parkiranju: danas će u BiH ukrasti sve što se može ukrasti (i što nemože) pa svako traži način da osigura svoju imovinu. Kudikamo veći problem je lopovluk, od glave pa naniže nego turizam: na kraju krajeva gdje su stalci za bicikle?
hahahahaaaaaaa vijesti u p......m........ Nije ni parkirao, i ne važi se ako je ispred znaka :ppp
u becu se bickla redovno vezu za saobracajne znakove, ili bandere, ili bilo koji nepomican objekat na cesti ili pored zgrada, nista cudno tu...kakav je ovo glup clanak!!!
ovako su servi vezivali volove kad bi došli nekada u grad..tako da im je valjda ostalo u navici
TO JE NORMALNA POJAVA I U SVEDSKOJ KAMOLI KOD MILE ... NISTA CUDNO
zasto nam u gradovima ne postave drzace bicikala? kakva spektakularna vijest,jos malo pa postajete kao ekspres :S uostalom,zasto nije napoisan tekst o saobracajnom znaku na stazi predvidjenoj sa kretanje invalidskih kolica??
PA STA JE TU SMIJESNO, Amsterdam po trei bicikla na semaforu. Pa sta onda. Da je neko zavezao KONJA ili KRAVU onda bi bilo interesantno-.
JAO kako ste samo glupi ! ma mi smo dno dzava znate kad bi ovo stavili na npr. 24h u hr. nikad !
protjerali sve m sto je bilo i naselili stoku s brda...
Šta je ovdje novo? Ovo se moglo vidjeti i prije rata, nikakva novost nije. Je li ovo manjak vijesti pa idemo plasirati bilo šta?
Raja, fakat vas ne kontam.Pa pogledajte zadnji mjesec kolko je objava bilo o Bluci na p.ortalu.Parkovi,zelenilo,Vrbas,djevojke7 na 1,crkvice,Zar nije ofirno da se dotični lakapo uvlači u zicugu Blučanima. Sad kad nemaju o čemu,onda napišu totalnu nebulozu. Da su krmka zavezali u popularnom \"parkiću\" ne bi me iznenadilo. Ćuj klobic zavezali za znak???
pa zasta ce ga vezati Tito dragi, za svoju k.rchinu? :(
Ja predlažem da ovaj briljantni članak genijalnog novinara bude nagradjen pulicerovom nagradom
Glup članak. Po Amsterdamu, Kopenhagenu, Hamburgu... bicikli vezani za gelendere, ograde, saobraćajne znakove, za druga bicikla... i??? U čemu je problem? \"kakvu sliku šaljemo turistima koji posjećuju BiH?\" Šta me briga za turiste... MENI treba biti lijepo, a kada bih nešto mijenjao, počeo bih sa SMEĆEM, opušcima, plastičnim kesama, flašama kojih ima svuda samo ne u kantama...
Vezao bicikl za saobracajni znak, pa sta, nikome ne smeta. Sto taj genijalac nije uslikao automobile parkirane na trotoarima i pjesackim prelazima?